[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
想睇咪自己搵囉
aespa和ILLIT確定在同一天回歸!韓網友 : "來看看是否真的能踩爛aespa?"
出道未夠一年 同人4年女團鬥
房狗又食撚錯藥呀

班女真係好慘 新牛 d野d人又撈埋一齊黎鬧
唔打招呼 經理人講 又鬧
個陣出道 d人見到成間公司都有一齊拍跳舞片 得新牛無 又鬧
中秋著韓服 又鬧 肯定係班女搞事啦
唔鍾意ILLIT
都有d同情佢地
慘變出氣袋
美國tour點搞 咁多站
男團都係?
The Boyz與現任經紀公司IST娛樂公司的合約將於12月中旬到期。成員們比起續約,更傾向於尋找新的經紀公司。據本報採訪,成員們以滿足The Boyz成員的音樂願景的同時,具備透明系統的經紀公司為首要條件,與新公司進行接觸中。業內也有關於與某經紀公司只剩下最終決定階段的傳聞。

成團反骨
下次cb佢地melon再出一次貓踩住你隊團上位仲同唔同情?
打咁耐杖唯一慘係lesex
實力唔好俾人搞左咁耐
illit隊野既出隊本身就只係一把武器
一隊俾hybe揸住黎打其他女團既武器
唔做武器呢幾個人就唔會出道啦,貪呢幾個有乜優點?
成間公司最掂嗰隊都係Apink
由cube分拆成Acube再改名PlanA到而家IST
又25 minju
睇左幾個fancam
個醫生出手好重,塊面續約前好大機會會出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞