[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
同公司有個師妹個樣都出哂事
老實勁普通 去唔返1.0個水準
色狗快d4
FIFTY FIFTY (피프티피프티) - 'Cupid' Official MV

FIFTY FIFTY Official
3.6M
Views
Feb 23

https://m.youtube.com/watch?v=Qc7_zRjH808
@thisismee.
48 minutes ago
Who is here after 'SOS' mv ?

唔好以為扯落其他人到就可以當你oppa冇犯過法
我扯返落你度啫
你都九唔搭八
人哋問邊個出事我幫你加返邊伯賢個名 然後你就扯到去張員瑛/我
仔都生埋elly9up都未comeback到
我又覺得唔差
SOS同starry night都係聽落去好舒服 治癒feel
1.0係贏Aran把聲
睇comment係咁俾人串
其實隊嘢出嚟做咩㗎?估唔到CLC張睿恩二次出道仲衰過有鎭
反而之前嗰首仲正
其實cupid唔算最正 講正我覺得tell me正過cupid
不過個陣霉到冇人識
都證明成班25女 霉個陣又唔出聲 紅左就反面
https://youtu.be/F8rp_eSOtxA?si=zvmUSQApUUAS4C70
核爆都唔割bunnies手足
雖然無左NewJeans
好彩仲有5050班妹豬撐住Kpop
@bon4560
8 months ago
Imagine if the three of them and garam...

中囯網民文法:
雖然但是

無左NewJeans好彩仲有5050班妹豬撐住Kpop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞