[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
sm,yg,jyp股價升?
你條昂鳩仔發雞盲㗎!我都話咗我唔係新牛fans,我話撚知佢死啦!

股價由高位跌一半唔止啦!懵撚!
咁bts加其他團值斗令?
你哋同閔媽一樣鍾意拖人落水白卡佬夠鐘食藥啦
HYBE只要留住BTS同17就唔會衰到去邊 呢兩隊先係皇牌藝人
五小閔賺得多同時洗得多同埋今年銷量係五常女團入面又唔高 日本出道搞咁多嘢先賣8萬張 性價比偏低
最幾年hybe靠注水最旺啦!其他三大食咗屎啦!Hybe 同自己比就夠啦!
低能仔!我唔係新牛fans,我最想睇Hybe仆街冚家鏟!你死埋一便!

估唔到新牛出事幾間公司今年內一齊跌
連條curve都咁似
肯定唔係大市問題
係NewJeans影響啦
最幾年hybe靠注水最旺啦!其他三大食咗屎啦!Hybe 同自己比就夠啦!
即係你意思就係:我唔撚理數據,總之Hybe跌一定係因為NJ,NJ係全Hybe最搵得錢

係咪?
我不是鏡粉d friend
你咁在意新牛嘅,有冇咁憎佢,新牛加Hybe一齊冚家鏟就最好?或者你可以話le唔識串鉈衰家,出醜兼跌到仆街,連累Hybe嘅!
昂鳩!唔知就咪搭嘴啦!
我一隊Hybe團都冇追
快啲摺埋啦
不過希望NJ行先
想睇班Bunnies哭喪
你啲感嘆號少尷
ching有冇50歲
做人做到咁苦大仇深!一切睇邊個提供最佳內容提升Kpop質素,良性競爭可以!如果拉低行業水準做作弊嘢就仆街死!
同你唔撚熟喎!你通街同人對親家㗎?

140k跌到得番66k
點算好
佢次次上報都同女idol有關
而家李娜恩喺咁想搵嘢反cup
但都係講返當時地皮嗰方都講過嘅嘢
嗰陣個個以為係玹珠出po想借輿論脫離地皮但差佬都查過真係佢細佬出po
一定係因為NCT泰一被控性犯罪影響
閔老母都揀咗打官司
其實hybe講返9月中講過嘅方案
都應該係為咗官司準備
次次一講閔嘅期權獎勵
就無人應
發現新牛特別多呢d fans但係佢地講野既內容又似小學都未畢業 nj等如hype一半市值都講得出 cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞