[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
第一句原句還返比你
屌你條儍鳩,凸個柒頭出嚟!你班仆街講到Hybe咁叻,又bts又17,les唔串又好撚勁,又注水,新團音源又勁,咁個市值都頂唔撚住?

根本你條仆街就係強盜邏輯,又要以上成立,又話新牛影響力好細!咁撚細影響力就忽視佢啦!但日日都好大仇口咁,又要以上啱,又要話新牛唔值錢,你精神分裂㗎?

我上面都講咗我係反Hybe,喜見Hybe同新牛泥漿摔角,唔係新牛fans!你盲撚咗?衝出嚟柒!

你撞頭埋牆就啱啦!撞撚爆佢啦!橫掂唔用腦!
唔使彈嚟彈去,你應得嘅,少啲執著,心胸唔好咁狹窄,放眼整個行業,唔好因為班儍兔踩到你條尾就唔舒服!祝你早日康復!❤️‍🩹
咁我都希望你唔好咁嬲
唔好日日喺道怒屌
我都冇嬲過,我妙手仁心,醫好你班黑粉,功德無量!
你幾幽默
Respect
笑鳩你係令你產生羞恥之心,唔會咁無恥!屌鳩你係一種治療方法,等你醒覺!
希望你有所得著!過程上係有啲痛苦,忍一忍!
屌你老味個陣廢老徐勁到呢唔係nj fans但係你邏輯同思維同佢地一撚樣 上面重新定義銷量都唔夠 你條廢老仲撚勁 重新定義埋股票稍為讀過下書都講唔出nj等如hype一半市值啦 了解下股價係受咩影響先出黎柒啦連基本常識都冇學人拎股價打飛機 睇你講野成個低能弱智咁 係咪你老母生你出黎個陣焗壞左個腦呀
笑撚到仆街股價跌左一半姐係nj等如半間hype市值 咩人先講得出呢句說話
成段嘢都冇理性分析,亦駁唔到點解Hybe個個咁撚勁又注水,但就市值跌一半!一切訴諸情緒發洩,又撼頭埋牆,正一儍鳩,出嚟獻世!其實可唔可以解釋一下你點解同新牛咁大仇口?係咪你買咗Hybe股票輸到仆街?定殺咗你全家?唔好爆血管,幫緊你幫緊你!
見到好多人成日用股價黎打飛機 咩nj 搞到hybe 跌到就收皮
近一年股價 Hybe先跌28%
但SM跌47% YG40% jyp 54%
建議咪睇咁多threads 班小學生連股票都未買過就拎黎講
一人少句啦
算啦 唔好同啲後生仔嘈啦
三大食屎就梗啦!純粹係數字唔用腦就係你依種人啦!成日argue Hybe注水、新男女團紅霸音源、橫掃音冠、又有17同各男團頂住、les唔識串唔算翻車繼續掃榜,其他三大仲唔食屎咩!唔通你個腦塞哂啲屎?
樓主pin this
屌你老味原來你真係弱智加冇常識 咁撚簡單既野都仲要人同你理性分析 你係咪智商60都唔夠?

是但google都有啦
股價波動受到多種因素的影響,包括公司業績、市場環境、國家政策、國際經濟形勢、投資者情緒等。 公司業績是影響股票價格最重要的因素之一,好的業績能夠吸引更多的投資者,推升股價。 市場環境和國家政策也會對股價波動產生影響,例如經濟增長、通貨膨脹、利率等因素都會對股票市場產生影響。

張hpye股價跌一半全部歸咎係nj事件到 唔係弱智就係低能仲要講得出nj等如半個hype市值 好似你咁既邏輯同智商投資股票就真係輸到仆街啦

講埋一大堆冇常識既野然後話nj等如hype一半市值就係理性分析 nj咁撚值錢建議閔媽即刻賣左手頭上既股票幫nj贖身
師兄情緒有問題及早求醫 小心激到爆血管
2024年有人同王陽明先生認真?
上面#730同#732咪講咗囉!發雞盲㗎?
佢哋太執着啫!執念怨念太重!
你咁能萌塞 邊個夠膽挑你機呀
萌就有,塞就冇!你腦塞屎,幫你通吓!
齆塞係咁寫嘅!返去罰抄1000次!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞