[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
其實你係咪有病?

JK出完po靜咗幾日難得過咗風頭

啱啱蒲頭冇耐又打返人哋落去

俾條生路人哋行吓
買左幾多?
坐低唱都唔開麥

企係身唱就走晒音

依然唔妨礙我哋登頂,吹咩
笨尼又欺凌
HYBE應該唔會駛錢幫F9注
逐個星期咁上 雖然以佢哋嚟講今次係超水準咁好
造假團屌打師妹水牛團 音源好都無用,反正唔會再捧佢哋
啲人係咪個腦都唔太正常?
鄭在玹當兵都屌
話佢自私?
10月尾有兩場fan con呀
有骨氣啲咪撚去呀
尹淨漢當兵又係
人哋營業賣吓人設
日撚日話人哋小兔子點可以當兵
而家啲cls公司養埋哂啲cls fans同cls文化出嚟
野女應該無買
係咪呢排成日出商演吸引到人聽
hybe好惡
一陣搵律師告人
aespa邊有人屌,而家變咗實力派(唔開咪)
啲MY屌SM唔比佢哋四個開咪姐
【熱帖】閔熙珍在脫口秀節目上透露目前為止和HYBE打官司的訴訟費已達23億韓元… 說要賣了房子,無論如何都要勝訴 還說如果沒錢的話就贏不了,幸好自己還有房子
都係逢星期日一就上幾級咁
睇數據就好正常
原來閔媽4期cancer,真係好捱得,仲要keep住咁操勞,如果唔係臭hybe病情點會咁嚴重
閔媽請加油..
更正返
這位粉絲說,當他們第一次見到NewJeans成員時,自己正在接受癌症治療,確診為濾泡性淋巴瘤,四期血液癌,甚至已經擴散到了骨髓。他表示,起初並不理解為何有人會喜歡追星,但只是看著NewJeans成員的臉,就能感到快樂並笑出來,幫助他堅強地挺過了治療。

然而,在去年他的癌症復發了,再次接受了抗癌治療。由於害怕在見不到成員的現實生活中去世,儘管身體免疫系統很差,他還是冒險參加了NewJeans的粉絲活動,並感到非常幸福。如今他仍然在接受抗癌治療,等待著NewJeans的正式專輯和演唱會,期待著這些未來的計畫讓他繼續堅持下去。

然而,由於一些他所稱的“混蛋”的干擾,這一切變得不確定,令他非常憤怒。他表示自己現在必須堅持下去,直到看到那些阻礙他幸福的人遭遇失敗。
你唔好乜都淨copy啦
追追下變財經台
咁近排股價跌又真係因為新牛喎
以為舊歌
我係AMY啊hi
你YG PR收嗲啦
犯罪公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞