[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
拎出去外國唔失禮啦
睇嚟你係真係接受唔到現實
好慘

終於唔洗丟韓國人架

我要叫個朋友好好檢討吓
班笨尼惡過狗 點敢同佢哋講佢哋閔主人壞話
https://x.com/kchartsmaster/status/1838988297227632709?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

唔開心咁嘅?閔媽冇得復辟,應該開心先係?!
可能佢就係俾en狗推嗰個女粉屍
正到 肯定又有注水大禮包
你哋咪笑佢哋海女團,注注下就變bp 2.0,踩晒四代落腳底
就算俾佢哋上埋Billboard第一 都改唔到難聽呢個事實
乖乖地繼續跳uuu手指舞啦
贏aespa就會俾人屌又靠注水拎一位;輸咗就俾人笑注唔夠水 唔撞CB好過
事實上係拎到唱片協會頒發金唱片
東蛋bc merch原來唔計入個榜
你咪拎住你個榜打飛機lor
曾幾何時merch會計入榜
懷疑佢係假bunnies特登出嚟招黑
真係好低莊
我ge意思係oricon榜同金唱片冇衝突
因為金唱片淨係計出貨量
有錯請指教
閔熙珍:NewJeans新專輯製作處於中斷狀態

記者提問:你在接受日本媒體採訪時曾表示:“對NewJeans有著7年的宏偉藍圖,有信心每年以及每張專輯都讓大家大吃一驚。”這次的矛盾會不會影響到你?

閔熙珍:有很大的影響。在為韓國粉絲策劃驚喜見面會的過程中我被解雇了。副代表也在一夜之間被排除在業務之外。下一張專輯的製作也處於中斷狀態。真的很讓人惋惜。這也是HYBE對NewJeans展開的業務妨礙。
日日俾人網暴
房狗話得2萬幾渣
依家又話8萬
你地夾下口供先衝出黎na

覺得有衝突嗰個係你喎
人哋講緊賣咗幾多你就扯出咗幾多貨
之前又吹到自己啲merch好多人排 結果係偷twice同bt21圖
你哋講東佢就講西 條友都九唔搭八
佢到而家都唔覺得自己講啲嘢logic有問題

Jaehyun 入伍
97line 第二人
道英96都未入
應該係見宜家nct 黑暗時刻,冇嘢做就入伍先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞