[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
唔好笑嘅話我地會派手足去x佢
大三罷1/3
邪惡勢力!
為咗撐親生男女團而無恥嘅撐Hybe依個臭罄,真係枉為人!
如果為你哋嘅團好,大家離開Hybe自立門戶,一定得到道德掌聲!
你哋醒悟啦!
至於話閔母唔簽果份新份, 先唔講明顯轉佢做光棍司令, 隨時俾董事會炒.
閔母手上既千億期權激勵一般主動離職可以兌換到, 但簽左新約仲保唔保留到?

咁你話, 屌你老母你都冇證據9up既 HYBE 上市前逼走一個叫채은總監, 條友話最後睇新聞先知自己"自願" 放棄左價值4400萬港元既期權獎勵.
你用最仆街既角度去諗HYBE每一招就得嫁啦, 講到仆街HYBE邊次會錯吖,

https://gall.dcinside.com/board/view/?id=bts&no=9093127
估唔到應援都幾大聲
慢慢等中字翻譯送飯
NCT WISH睇住小在玹先
點睇元彬愛上gigi

已贏aespa

@lin_9_peach-6504
4 hours ago
好耶!kpop六大打歌節目都解鎖了🎉
今天的造型最喜歡采甄和媛媛,好漂亮❤

辺六大
就好似閔過咗deadline都未交方案
然後搞到nj遲咗出道
比lsf過咗頭咁

最緊要到最後屌返其他人
想其他團同你哋條二手牛仔褲陪葬
其他團唔走就同Hybe陪葬!股價都跌咗一半,又話新牛唔值錢,竟然等於半間集團市值!利申:不過我唔係Hybe同新牛支持者!
另一半市值是lsfm
你哋特別中意假數據
記者報錯數比人更正又話人逼害你哋
10萬出貨量講到變銷量都得學人做記者
仲要比人起到底個記者又係同Kakao有關係

然後又真係信因為nj而跌股價
又唔睇吓同業幾間對手間間一樣曲線咁大跌
但Hybe偏偏就係跌得最少嗰間

閔話成功同班女無關又扮睇唔到
閔話你最愛嗰班女肥豬同醜樣又睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞