[KPOP] K-POP 2024討論區 (25)

1001 回覆
7 Like 9 Dislike
你眼殘定唔識英文
肥豬房本身已經中意灌水
今次對手仲要係aespa實灌到山羊團個個好似浮屍咁水腫
咁靚女又唱得
越級挑戰
鬥贏aespa唔單止鬥贏NJ
仲要證明全世界睇「有錢真係可以為所欲為」
歌曲質素唔重要,唱唔唱得唔重要,最重要就係marketing
今戰解決aespa
最近一年間K-Pop女團YouTube Music
韓國累計收聽排名(23/9 - 24/9)

NewJeans — 5.81億
IVE — 4.44億
aespa — 4.19億
(G)I-DLE — 3.06億
LE SSERAFIM — 2.98億
BLACKPINK — 2.2億
QWER — 1.87億
Red Velvet — 1.56億
TWICE — 1.43億
KISS OF LIFE — 1.28億
NMIXX — 1.19億
BABYMONSTER — 1.07億
ILLIT — 1億
STAYC — 9800萬
ITZY — 9410萬
2NE1 — 8070萬
VIVIZ — 7650萬
少女時代 — 7560萬

黃色=上代團
紅色=新一代
QWER 咁勁
好似紅歌唔紅人?
啲韓國人唔太鐘意佢哋streamer 身份咁
本身就醜
但QWER好多歌都好得 live band仲正
HYBE預計將於25日回覆NewJeans,內容不公開
23日HYBE相關人士表示:“NewJeans要求的內容將在25日傳達給各成員,具體是什麼樣的回答將不公開。”對於是否公開向NewJeans傳達的回答,正在討論中,但HYBE似乎不希望相關事件公開。
玩分化?
Viviz
房狗係咪冇$出糧
可唔可以專業少少?
想睇1shot到尾版本
庇護工場d唐仔都剪得好過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞