試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
啲人提古生,神徒們覆話從來冇笑過㗎
個高地好撚高
早晨
瞓咗一覺之後
有三問

鼓勵入嚟傾
講真最撚on9就係攞祝福你之夜嚟講修言行不一
正片、會員片都唔係佢出,頂多玩game見過段嘢
分分鐘佢都未搞清楚咩事就俾班傻徒鬧到狗血淋頭
不過冇辦法,始終佢係老闆,試當真有咩事佢一定係第一個硬食
講到公司得佢一個老闆咁

但一有channel利好消息就即刻轉風向話古仔先係大老闆
霍金都係,個高地冇人追到,明明香港人就最鐘意笑人抬高自己
同埋太多人spin,修仔祝福你講緊係hater無事生非,作故仔靠屈。
你話佢樣衰,做戲差,乜乜柒柒果類主觀批評,佢根本接受到。
笑AL樣/舞,都係主觀感覺,何來bully
神徒會唔會出黎話自己冇屌過其他鏡仔或者姜糖(個個都知佢地最鐘意圍屌自己人同試當真fans一樣)
本身條片就純粹係mv片段冇加鹽加醋,仲要擺係會員,佢哋自己攞出嚟發大嚟搞,又要自己理解為乜鬼嘢係笑佢gay笑佢跳得乸型,完全係佢地自我解讀,呀發條片乜都冇做夠擺入去唔通又係欺凌自己員工咩,根本佢哋自卑心作祟,而家似神徒欺凌教主就真
本身我都理解佢哋點解嬲,但而家成班人群起屌鳩修先真真正正既bully,啲言行惡毒到乜咁,真係唔怪得之前睇threads好多鏡粉唯獨唔鍾意al
咁啱今晚有謝票
真係有咩,應該會比人入黎洗版
放料出嚟條友好撚鬼 又要自稱會員又要道德高地屌
真係唔知你哋係真心護主定曲線隊多兩刀

擺人哋個偶像落去引人笑嘅片話冇冒犯,點講都講唔通啦
如果試當真覺得冇冒犯人,都唔會hide咗條片啦

雖然AL條片睇到我都笑左,
係好笑㗎,如果你笑鳩自己公司d人就冇所謂,你笑出面啲明星即係搏屌,
好似修仔上次話JFFT啲fans戇鳩咁,就算係事寶/你真係咁諗,你都唔可以講出嚟

你試吓代入人哋fans個立場諗吓就知,eg.
AL fans: 擺我撈撈豬上去俾人恥笑,屌你老母呀?
JFFT fans: (大部份)我幾時有話你哋鑲金啊?仲話我地戇鳩?抵人話你係游狗!

你個出發點未必係咁,但係做左出黎俾人哋有個咁嘅觀感,就係你問題
其實笑同忍笑都有好多種,fans見到idol又會笑,貓奴見到貓仔又會笑,點解一放佢mv片落忍笑片d fans就覺得人地係取笑佢?唔俾整片嗰個都係fans睇親個mv都笑到流晒口水所以放落去睇下有無同好?

俾d信心自己偶像啦,你地chill club同叱咤噤多人投票,mv view數又噤高,出面好多人都中意你偶像咖嘛
睇豪哥真係忍唔住笑
但估唔到腎仔失手入唔到決賽
我代入fans角度出發,如果有其他人擺豪腎修落條引人笑嘅片度,我真係冇乜嘢,可能仲笑埋一份添

而事實上街外周不時都有人咁做㗎啦,你有冇見試當真fans出征公審人啊?
有咩好“處理”?根本得班鏡粉自己圍內炒作,你估似熊仔頭咁新片直接冇咗一半view咩
al 本人好明顯係比佢啲神徒搞鳩啦,唔係根本就冇人知反駁隊邊有人做,成個threads比神徒洗曬版,自己人係圍爐po dc討論下啫
都係班白痴fans 嘅過敏反應令人討厭埋個星,真係多謝佢哋
試當真今次奶左大獲
死撚梗
Cap會員片放上公海
本身已經企不到道德高地
講經咩?
你攞阿康仆街個次嚟比?傷到爆哂江差啲出人命,同喺MV扭幾吓有得比咩真心?

仲有,佢地講到係恥笑侮辱欺凌喎,即係豪腎修搞開笑就可以任玩唔嬲,AL就鑲金嘅,講吓都唔撚柒得?有冇咁雙重標準呀?

AL都仲可以講無辜受牽連,但嗰個傻鳩fans小事化大 cap片出Threads公審喎?講到明話唔del post要搞大佢,燒到自己同偶像怪得邊個呀?Threads班神徒tag修仔屌柒佢佢又唔無辜咩?

同埋Threads鬼有人做反駁隊呀?頂多咪喺集中post同DC講,啲on9仔又cap出公海唔通我又可以阻止到?定係俾人屌到上心口,連喺自己地方講兩句都唔撚得呀?
神徒真係玻璃心惡撚過狗
如果放姜B掃掃掃咪又係笑埋一份
咁問心,你想人笑AL條片d乜?

反駁隊係修仔自己講,唔係我9up
https://youtu.be/-o3LQ4KIpyc?si=FWWE2UtDijFnz_s5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞