試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
諗起都癲
上面條link條友好嘔心
講到要多謝佢 唔狙擊試當真咁
其實而家件事已經演變咗反鏡反al vs神徒,班友可能心諗游狗你咪撚阻住唔係屌撚埋你
有d本身反鏡反AL關修仔撚事咩

咪撚入哂試當真數
風向一轉,今晚開返threads變左一半post係屌鳩神徒
不如話班神徒自己發神經左幾日而家街客開始入場
班柒鏡嬋向來抵屌終於都有個破口啲人仲唔起勢反攻咩
threads有啲post比喻都好撚怪

啲人好鍾意話會員片唔應該cap出嚟
頂乜咁似啲男朋友被捉到出軌
走去怪條女偷睇佢電話 😂
「總之你偷睇人電話就係唔道德!就係唔啱!」😌

仲有個講埋咩殺人之類既嘢
認真毛從來只會盲撐唔識諗點做先係對試當真有幫助,有人玩嘢扮撐放蕉皮都睇唔明繼續唔忿氣同對面拗只會累死佢地。
我都驚俾人屌返轉頭,所以都未用自己account上threads參戰

靜靜食下花生好過
你呢啲咪就係心地唔好囉
回應threads條撚樣:
唔關性取向事,係恥笑緊隻Anson Lo咋,講到人反同咁
冇人無啦啦取笑HOCC或Ian McKellen既性取向喎
衰左修斂下
點解係恐同嘅?AL有出櫃咩?
「會員片唔應該cap出嚟」呢件事有幾怪?
出左,幾年前已經有新聞
屌真係唔知添,以為係啲神徒自己FF佢係同性戀
你google anson lo 男朋友就會有相關新聞
係呀同channel 個制作組一樣。講真依啲仆街嘢係幾好笑

總好過游學修搶個道德高地依家要跪低,以後乜都唔笑得
屌 嗰陣安心都有人屌個的士佬無職業道德啦
好彩豪哥從來無搶過道德高地,佢鍾意點笑都得
其實點解唔笑得,就算笑地獄野我都唔覺得咁就叫心地唔好,唔通豪哥同制作組就心地唔好?游狗當日從來冇定義過點為之心地好唔好,佢只係話緊某班人心地唔好,即係話緊班殺人犯係仆街唔通自己下次講下大話就等於仆街?如果你係要涵括晒所有野乜嘢都講到搶道德高地呢個世界上冇人心地好,游狗一定唔會係啦細細個已經掉冰落街
係囉咁笑AL點解要道歉,我不嬲都係講緊唔應該道歉
人無恥便無敵
點解試當真會咁賤格去笑anson lo
今次真係幫唔落你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞