試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
其實AL段片我都唔知有咩好笑
依家件事仲好笑過AL段片
恥笑人冇咩所謂
主要係唔好笑
你老味,又話觀塘風水好撚好入黎唔夠一年都已經三四單公關災難
是但啦, 呢啲事過兩日就無人講
我期望試當真請Anson Lo拍下嘢, 教N9跳返隻舞
冇公關災難就唔係試當真啦
咁多年都係咁,慣哂
觀塘烏煙漳氣
就算唔講風水都唔會想租嗰度啦
咁都公關災難咩
根本啲鏡粉發爛渣個位都柒啦
乜撚嘢報平機會告佢哋歧視黑人

比我係牙修一定拍多條忍笑片
係忍笑班傻鳩啲留言
首先AL個撚樣動作表情扭下扭下係佢icon
咁樣剪頭剪尾唔係唔好笑 但低級囉
而鏡狗反應都好正常 因為要維護自己偶像
唔好話鏡粉
神徒姐

歧視黑人係指邊段?
淨係睇咗一次
唔係好記得

我個人覺得得霍金比較offend
Btw阿修呢個位都幾慘

個個都淨係會tag佢屌佢
無人會鬧豪哥許賢

出片同事下次麻煩諗深十層先好出
唔係修又做箭靶
offend to who 老實講
上知天文下肢癱瘓都笑咗廿年
淨係講返笑AL
所以郭富城新歌係咪唔笑得
湯秉墉忘情水係咪唔笑得
娃娃舜係咪唔笑得
有一個神徒夠膽話從來無笑過我切柒啦
無問題諗幾多層都無問題架啦
與其諗點龜縮
不如諗點樣屌柒返佢哋啲無理取鬧
豪哥表示:no no no
正片冇剪落去算醒
點估到會員片出事,又點估到真係有人咁撚小器cap出公海
啲員工出條咁嘅片辣著人又咁理直氣壯做乜條片會下架?咁夠薑咪直接正片出條2小時AL扭屎忽囉
threads公海=連登公海嘅相反
一邊左膠天下 一邊右膠天下
連登匿名笑鳩AL同攞試當真牌頭去笑人根本無得比,總會仇家特登呢單嘢反而撐試當真去同神徒拗想搞大佢。 涉及性向/笑人乸型上到娛樂新聞層面試當真輸硬。

艾粒同迪偉上次都係咁
其實無笑佢性向/乸型

純粹係佢扭呢d動作
珍,等於笑古生今期流行咁
笑啲排舞搞笑
笑佢"乸型"係啲人加落去
拗呢啲無謂㗎啦,艾粒開show笑人都要死狗道歉,豪腎修依家要自己出嚟頂定推個員工出嚟?還是冷處理
試當真都有同事係gay
佢地點會笑人性向呀大佬?

岩岩發生,俾少少時間人地處理得唔得呀
少爺占夠同林一峰好friend,但條街邊個知?
真係要出嚟,最後都係修頂㗎啦
點會推個打工嘅出嚟受靶
所以咪櫈阿修悽涼,忙緊套戲依家又搞壇咁嘅嘢,依家唔係豪哥睇住channel嘅咩? 以佢嘅喜感推佢出嚟受靶 出面啲人道氣會順啲
不過,學viu招冷處理永遠冇死
香港每日咁多事發生,有第二單嘢出現啲人轉過頭就唔記得㗎啦,熊仔頭柒咗單嘢而家咪又係冇人提
Threads度嘈嗰班個個吹到睇咗好多年好失望,又要unsub又要report,但真心幾多個本身睇開試當真嘅真係會因為呢單嘢而唔睇
入面又有幾多係真係神徒,又有幾多係乘機想推波助瀾帶風向
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞