試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
之前鬧果啲會扮睇唔到
再唔係就話修迫豪哥出嚟食死貓

不過算,佢地都講咗唔提,廢事又辣火頭
冇話辣火頭, 我地又冇走去挑機, 係佢地自己攪到逾黎逾乞人憎
其實要怪就怪修喺祝福你之夜開壞咗個頭
無喇喇搶個道德高地話網絡上生態要善良
終於依家俾人話翻言行不一

今次笑AL你跪,咁同樣邏輯你channel笑過其他地獄嘢仆街嘢,都係講唔上善良咖,你係咪要每樣跪曬佢?

要善良就會怕冒犯,怕冒犯就無嘢敢拎嚟笑,咁試當真之後係咪打算轉做教育電視?
咁咪既係pussy囉
影響到合作aka收入就跪
唔係好敢言既咩
好撚噁心
咩要珍惜香港藝人 唔係就玩完
轉個頭自己笑埋一份
仲要係成台一齊恥笑
點樣笑埋一份呀佢又唔係想佢死, 點樣言行不一呀又
最初果個神徒真係成件事最大笑話,本身條片無人知,係要po出公海,好啦知你接受唔到咪下架,一人讓一步,其他神徒都叫佢del片唔好搞大件事,係都要攞晒彩死都唔肯del,搞到今日比成班反鏡反al屌返轉頭,最後咪又要死死地氣del
修祝福之夜講個隻「善良」
係叫人唔好存心整死啲藝人
唔好亂鳩屈人

笑下人唱歌跳舞 笑下地獄memes
呢啲嘢根本就觸及唔到修講個隻「善良」
所以試當真道歉係啱㗎,甚至越死狗越好,話俾全世界聽宜家俾人大石壓死蟹,之後就變咗街客同神徒大戰(如果佢哋唔肯收手)

當然總有花生友會入嚟撥火(上少少已經有)但已經不成氣候
兩睇啦, 你同小粉紅玩得, 佢就會不停玩
上面條友擺明引戰 起一起底就睇到
梗係唔玩啦,直頭一見到粉紅即刻道歉就啱,有咁死狗得咁死狗,咁先係做到俾人大石壓死蟹嘅應有效果
個live要講都講哂
仲要扮盲入嚟引戰
屌佢都廢事
threads有人提到唔跪唔得嘅原因
個節目係搵埋其他當紅歌手, youtube channel成員去睇片忍笑
唔排除當中有人笑咗AL條片
試當真作為主辦唔帶頭認衰, 隨時會攬炒埋其他人
唔好亂鳩屈人係make sense嘅,但除此之外咪一鳩樣

連登仔最多咪開post屌吓依個藝人,屌吓嗰個藝人。 同理試當真揾依樣嘢笑吓,揾嗰樣嘢抽水。

咁連登仔開個post屌就係唔善良,俾你上綱上線做‘’存心整死啲藝人’‘?

其實個分別應該在於有無惡意,依今次笑AL好明顯係有

(而我個人取態係我唔認為有惡意係有問題,所以先話修唔應該搶當日個道德高地)
今日live有啲挑機留言 修仔都無回應
真係變新造的人
當紅歌手但係比人笑兩句就會出事
即係咁多個經理人在場會唔會佢地驚過你?
watchyungplay好嬲咁
希望修仔keep到,唔好再發脾氣
1. 其實不嬲都唔係淨指緊連登仔 仲有屌埋啲垃圾網媒為咗做新聞而追擊某啲藝人 一嚟對啲藝人心理有直接影響 二嚟係會間接影響佢哋工作 咁都未算係整死藝人?咁都可以同今次放AL落會員片做類比?

2. 今次笑AL好明顯有惡意 建議你睇返今晚個live 豪哥頭20分鐘就有講點解要放佢落去 同個笑位係邊到 如果你睇完 都仲覺得係游學修有惡意地恥笑AL 咁我唔會再覆
修咪講左佢唔係製作組一部分,佢只係一個參賽者,你乜嘢事?

下次有條片係落阿修名嘅先出嚟屌得唔得?
今次撐試當真嘅人 就算唔跪之後都唔會有咩實質行動撐

但神徒唔同 依家唔跪佢地會繼續做嘢
例如pizza hut咁撐修仔 遲啲出個ig廣告有一百個神徒洗「你地代言人係恐同撚 不了」 咁都難做
有得咁樣甩開個身分?
製作組同游學修唔係都係channel嘅一部分? 游學修祝福之夜咪又係嗰個channel出

姐係游學修一方面promote善良,但原來佢channel出嘅片唔駛咖,因為佢channel不代表佢? 咁都唔係叫言行不一?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞