試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
豪:差唔多,未夠準確
口試黎講切入點同思考方向再高都好 表達唔到出黎都係要炒
切入點高得黎又表達清晰既So Far得屯門刺客Alex
其實小黎樂無去希臘,搵佢comment 下口試王都好

然後今晚係忍笑大賽又可以追求快樂了
對上一條正式劇場已經係跟住去邊度
lm
轉型做綜藝頻道實際d
劇場無流量
拍住先出片多過試當真
下個po改名做拍住先好過
整落去一個系列唔得嘅咩?
好似試玩毛,試映劇場,試音片咁

開多個Channel啲訂閱人數又要重新嚟過
入面啲人又差唔多,完全諗唔到有咩優點
510又黎料
唔止kick咁簡單 好似覺得自己啱哂咁
成長停滯嘅頻道開新頻道係有著數的最簡單係區分返題材,分眾同配合演算法

台灣蔡阿嘎直頭有7 8個channel

https://youtu.be/mtEc8YDStV4
試運會《忍笑鐵人耐力賽》|試當真
8月15日
彩色|2024|#香港運動員、#忍笑、#鐵人耐力賽 |粵語|中文字幕|28'|

故事簡介:
試當真運動總會(簡稱:試運會)決定舉辦「新項目運動選拔賽」!
第二項「新項目運動」係《忍笑鐵人耐力賽》
等我地一齊「讓天份被看見!」

主演:一群忍笑愛好者
你吸嗰啲客咪又係本身試當真啲fans
會吸多咗街客咩?啲view數起碼少左兩三倍喎

我睇咗幾條,根本都係以前試當真間唔中有嘅嘢
為整紀錄片就特登開個Channel多餘咗少少
特登整個Channel開live就唔同講法
呢條片其中一個重點係咪強調唐記未quit?
youtube生態問題
睇黎劇場片都係要修仔操刀先有保證
其實冇乜所謂
view數呢啲佢地自己諗啦,有片睇咪得囉
而且拍住先啲片又唔係做得差
佢就係啲片做得唔差,我先覺得應該要擺返喺試當真
Jeffrey嗰條如果擺喺試當真,出我諗view數起碼兩倍
可能佢地唔介View 數,但我係覺得呢啲好嘅片,係應該要比更多人看見

試當真本身都唔係多片出,你埋攝落去,個台多啲嘢睇都好呀
Ernest真係勁好笑
阿發攻擊嗰下笑到傻咗
牙發先最好笑 ernest反而冇笑過
初賽睇笑片reaction 幾好,但之後決賽同總決賽D「搞笑」才藝表演好撚尷尬

最後仲要靠扮女人完場,所以真係唔好怪點解TVB仲用緊「扮女人=搞笑」依種老人台mindset
黎明大麻個笑點係咩
睇埋20條片其實大部分都唔好笑
軒軒咪講咗
係豪哥個脷舞臺搞到佢就快頂唔住,ernest再出嚟突襲先令佢破功
單睇ern妹係0好笑
人地搵佢宣傳禁毒佢自爆隊草
呢個要諗深一層,知道埋個背景先get到笑點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞