試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
黎明走音食大麻冇人投訴
霍金地獄梗冇人投訴

專登擺喺會員片嘅Anson Lo跳舞即刻激到神徒扎扎跳
神徒同小粉紅一樣咁玻璃心
咁咪由尻佢地嘈囉, 唔通有小粉紅黎挑機你就理佢咩
神徒覺得益撚咗你地炸
關我閪事咩而家同有小粉紅嘈係冇分別, 使撚理佢, 根本就冇事
所以我咪話冇可能唔得失某一邊
神徒del post ?

/我唔會del呢個post,我出呢個post原意係抒發,因為試當真我都支持左好耐,而令神徒知道呢件事就更好,我唔係被動地佢del咁我都del啦
如果真係推到撈知道/件事搞大左,都唔係一件壞事。/

由頭到尾都係佢地自己得失自己關試當真閪事咩
你on9?點解要就班傻閪神徒呀?
班神徒真係以為自己風評好好呀?根本平時得罪人多稱呼人少神憎鬼厭

試當真fans係唔夠人多唔夠惡,但鬧到咁大,真係以為公海其他人會撐佢哋?會唔會太天真呀,大部份人都係食花生mode,兩邊各踩一腳咋…

而家好啊,兩敗俱傷,係要燒到埋自己偶像度,轉哂風向先嚟收手,del都del得柒過人,真係DLLM弱撚智
唔俾人留言
有班人借機企上道德高地屌埋人笑地獄野架話畫面唔好睇
仲有所謂黎明FANS但成個threads都係AL D野
01 = 新Monday
又趁機食流量
入佢ig屌柒佢
琴日口口聲聲話唔會del
道左歉
一方面好失望,估唔到會跪低,暫時唔少人意見都覺得冇問題,睇唔到要跪低嘅理由

另一方面
姜濤俾人笑肥會自嘲,「落力掃」嘅惡搞(例如吃中吃)都冇引起佢啲fans群起攻擊
估唔到要為咗Anson Lo啲fans跪低,對Anson Lo啲fans更加反感
近日《忍笑鐵人耐力賽》中,會員專區所上傳的初賽題目片段,引起部份觀眾反感,本台深表歉意 。收到觀眾反映後,本台已即時把會員片下架,並立刻檢討是次事件。

製作組蒐集了20條不同人士提供的網絡影片,供參賽者們作忍笑測試。我們盡可能接納了不同人的提稿,囊括不同類型、形式、口味的影片,並在正式版播出前過濾部份敏感題目。

我們一直為了搞笑努力拿捏界線,然而今次明顯拿捏失當。本台必須為是次處理不周負上責任。

我們相信,搞笑需要勇於嘗試挑戰冒險,同時亦必須顧及他人感受。試當真謹此致歉,日後定必加倍小心。
我明要息事寧人
但都幾唔忿氣…
冇計
就算修大哥唔拍 其他幕前都仲要靠viu開工
本身諗住修大哥頂住撐落去,班校花暗渡陳倉接廣告咪搞掂
游學修條賤種一開始就唔應該話咩要respect 人
咩人地心地唔好啦

以後乜嘢都唔可以抽水
唔係就比人話雙重標準
屌,咁都跪
仆街神徒屌哂你地老母
班垃圾fans=支那人玻璃心
個道歉聲明寫得好好喎,就算跪都係有尊嚴地跪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞