試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
其實可能係同hunter同一死因姐
Threads 出左回應,反擊開始
因為事情牽涉阿康個人私隱,我哋冇權公開案情,否則變相由公司未審先判,亦唔應該左右法律程序上嘅決定,甚至影響判決。

過程中我哋一直有同佢同家人溝通,並提供適當支援。至於公眾層面,亦喺得知消息後立時停止佢所有工作同宣傳。

我哋亦有同電影相關單位緊密溝通,辛苦各位同事揹起額外嘅工作。經過認真考慮同討論,團隊上下都相信案件並冇違背或者推翻《公開試當真》所帶出嘅信息及思考。

阿康今年19歲,身為成年人有責任對自己負責,咩理由都好,做咗就要承擔。至於佢值唔值得有改過嘅機會,就要靠佢自己爭取。

多謝你哋,繼續陪我哋度過每次風浪。

公關試當真
唔講理嘅人點講都冇用
講道理真係唔重要
Threads原本係用嚟講搞笑野
而家連續兩篇都係正經八股聲明,好sad
所以根本講嚟到多餘,hater又唔係米飯班主駛乜entertain?如果有會員真係咁不滿套戲照上嘅其實真係應該入Discord控訴,甚至等真心話台直接屌柒三個老闆
可能就係同佢講太少道理先走去偷嘢
diu, 我覺得試當真要俾返credit我

#講笑
五月九日 讓偷竊被看見
咁事實threads上面呢單野討論度都好高
不過比起AL單野其實真係細單好多
不被看見好啲
我哋亦有同電影相關單位緊密溝通(隱瞞CAP水),辛苦各位同事揹起額外嘅隱瞞工作。經過認真考慮同討論,團隊上下都相信案件需要隱瞞到8月19日,這樣並冇違背或者推翻《公開試當真》所帶出嘅信息及思考。
講真Gen z 我主要都係睇班花啫
更何況本身都唔係集集都齊人
其實繼續搞冇影響
d花輪住去旅行咁
說話唔係咁講
你偶像出晒名Care我哋hater講嘅嘢多過你哋fans講嘅嘢
上次唔係jfft個live唔係大家公認晒啦咩
你哋講嘢佢wfc
拍住先 拍返條偷野紀錄片自嘲同講解下呀康到底果陣諗緊乜,順便道歉有冇得搞
許賢已經開Live回應咗
你行開啦
冇事了!一場誤會!SOR
腎仔個狀態好差,希望冇事
佢個樣仲傷過呀康
嘩 許賢啲皮膚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞