試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
其實笑點呢啲野好主觀
黎明走音有乜好笑?霍金俾人惡搞有乜好笑?
而家只係anal 班fans麻撚煩
動作滑稽唔得咩

就算一人退一步,我哋唔知揀片嗰個點諗,可能係笑鳩佢,亦都可能唔係,但宜家班神徒一口咬定一定係嘲笑,然後再無限延伸個推論喎,又咩一定後笑性取向,又笑咩陰柔男性咁,跟住就成班喪屍咁嘈住要人收皮,喂大佬成個推論錯撚晒喎

佢原片直出,無deepfake,無vo,無加任何字,咁樣一口咬定一定係嘲笑公唔公道先;我真係完全見唔到有人解釋點樣推論得出「擺佢條片一定係等於嘲笑」喎,thread班友個重點已經放晒落咩網絡欺凌啱唔啱,呀修心地好唔好,全部都已經假設咗人哋一定係笑鳩你個教主咁

講真,屌唔係問題,試當真成日都柒㗎啦,做錯就屌,絕對正確,但起碼搞清楚你用咩基礎屌先好唔好,你屌得啱我諗試當真都無聲出啦下話
師兄曲線?而家真係冇聲出下左架喎
條友罷明想引人屌anson lo
咁我真係覺得佢哋做得唔啱呀嘛

上討論區講下自己點諗都俾你講到有陰謀咁,咁我唔講囉,對唔住呀打搞晒
我都係咁諗
佢地睇個mv嘅時候唔通係黑口黑面? 我自己睇偶像嘅mv都會忍唔住心心眼咁笑喎
點解一口咬定係恥笑
睇佢地啲講法覺得佢地先係自己偶像嘅最大hater
公咩關啊 而家啲人退訂閱 冇咗客源 少咗錢仲唔刪咩
真心話台而家都無乜野聽啦
不嬲都有金主,怕咩退訂少客源
小心又俾修大哥屌你
曲直難分
修大哥不嬲唔識分
識分,不過唔知修仔幾時嬲就真

試當真三大名物,豪哥嘅思考領域,修仔唔知幾時嬲,公關唔知幾時會嚟
你計完試玩毛條數未?
計完啦 用撚埋例子都扮睇唔到
咁即係唔識 佢嬲完再話我知 應該emo緊 連脆都唔見有update
終於睇哂集中post,thread太多未睇完,有幾條問題

1. Anson lo 係一個藝人,佢嘅表演片段唔係為左娛樂咁係為乜?咁睇一個表演點解笑下都唔啱?試當真share佢嘅表演比更多人睇我真係唔明錯左啲乜

2. 喂會員片嚟架,不過啲人係要搞試當真不嬲唔會理呢啲小事

3. 做咩收埋佢,我都未睇,試當真一係cut左Anson Lo再出過啦,而家咁即係話俾全世界聽:係呀,我淆底呀,我好驚班神徒呀,我認錯啦,我係個壞左嘅人

試當真真係做錯左乜,定只係因為誰大誰惡誰正確?

4. 修仔又硬食,條片擺明唔係佢揀

5. 最後,班神徒真係奇形怪狀,get a life啦,你地覺得咁樣打殘到試當真定點,只能夠俾外界見到你班友幾咁on9,幾撚唔正常,幾撚肉酸。同俾個機會粉圈外面嘅人笑鳩你地姐,自取其辱
神徒Threads post 已Del
想睇佢哋謝票場有冇回應

唔回應/企硬,話自己覺得冇問題,神徒憤怒,
網媒大做文章,對啲乜都唔知嘅街客嚟講,形象可能受損

跪低sorry,AL Hater 連登仔threads花生友失望

呢個時候,就係考驗佢哋公關嘅能力,
可唔可以唔得失任何一邊嘅情況下解決件事(應該冇可能)
下集試運會預埋AL
下首新歌借ern9畀佢合唱同510牙影做mv女主角
神徒收唔收貨
請AL上黎表演多一次, 搵AL同N9互相cover對方嘅舞
想睇AL幫二泊三日編舞

以上純屬FF, 試當真應該冇budget請AL
修仔岩岩先做新造的人
咁快就要考驗修仔
今晚謝票場好睇
你話AL同試當真本身係friend底就話啫

神徒:你自己瀨咗嘢,仲要我偶像黎幫你洗白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞