試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
膚況勁誇張似大病完

身體差成咁仲要處理粒仔
認真戥牙腎辛苦
想問許賢邊度開live, 搵唔到
皮膚咁嘅情況似係免疫系統問題
可能係前排宣傳公開試當真要四圍撲謝票,壓力大、休息唔夠,本身身子又弱,啲身體問題一下子就爆咗出嚟
佢講咗係免疫系統問題
咩係連登係罪 佢地本身都真係出左個罪犯啦
許賢又睇錯人
阿康真係人設崩壞,本身唯一嘅亮點就係個人設正面,真係諗下點做人la
許賢真係要長時間休息先,長有長做,而家養好身體先啦
睇到許賢個身體狀況真係心悒

希望佢可以好好抖下
岩岩入去就收台 以為佢面上皮膚係effected.....原來免疫出問題應該好大壓力同訓得唔好
你哋講嘢佢wfc

還掂點都盲撐
未有依件事前都係啦
就算發生神徒同阿康事件

試當真訂閱人數無跌過,有53.5萬人

點解要摺?
執左你地少左花生食點搞
見到許賢咁真係好心嗡病到咁都要出嚟頂 以佢性格可能又會好自責
如果冇班老屎忽磅住
係得四五百人睇live
我支持摺左佢,橫掂全部成員宜家都一定有工開唔憂做,到時過多一年半年連登風向撚冇野比佢地屌就會出黎話其實試當真都幾好

支持屌到全部藝人youtuber都仆街冚家剷,然後睇下佢地最後屌邊個,政府又唔敢屌,又冇其他人比佢地屌
覺得回水拍得幾好睇
但無論隱唔隱瞞
同佢拍好左已經上畫嘅戲有乜關係
許腎加油,我會繼續支持你
咪撚ff啦你
套戲一早揾哂金主,拍好哂剪好哂,6月5優先場,又同電影單位備咗案傾好,當事人又冇出現電影活動
仲唔夠咩
第幾次旗下藝人出事用咁多資源捧個13分弱智賊仔不如捧我仲好 本身已經係港大生完全唔洗擔心會浪費啲資源同有啲咁on9嘅個人操守 公關災難問題 阿康呢啲傻鳩真係一世都係傻鳩 點教都變唔到架啦 呢個台真係幾多低學歷 文化唔高嘅人眾埋一齊 包括待人處事、情商方面呢啲(e.g. ern9) 係時候入返啲高學歷人士溝返淡佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞