試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
勁喎 有兩條入圍
回水反而入唔到
https://www.youtube.com/watch?v=2mXW3mdL8Yg

重溫影帝s演技先啦衰鬼
無睇直播, 想問仲有無港產片入圍?
應該行緊呢個方向
尋日個條reels 11萬view
放係yt一定無咁既數
係yt觀眾流失哂姐 十萬有咩咁多
無話好多喎
你都講得岩啊 yt無人睇咪放係ig囉
仲諗住回水入硬
不過 跟住去邊度 入咗都幾有眼光
又係佢突個頭出嚟話要改變網絡風氣,但連自己盲粉講弱智嘢趕客都管唔到,係唔係吹大咗

當年都叫會喺真心話台話「阿朱同Njai我屌你老母臭閪!」嚟屌盲粉講趕客嘢
咁多假膠?

死撐牙康偷嘢好小事同因為DSE壓力大係咪又假膠?
牙康有案底,話古天樂謝霆鋒夠有案底,係咪又假膠?
撐會員片笑anal,轉個撚頭牙修道歉,你哋又撐跪得好靚,係咪又假膠?

見人柒咗,割蓆就割蓆啦,假膠!
咁大怨念
懷疑你條友唔係N仔就係陳三
不過唔理你係邊個,朱仔都話真係有病,N仔呢啲陰魂不散嘅屎忽鬼根本就抵俾人屌
仲要已經過咗咁多年,好心就move on啦
你到底明唔明我想講乜,就係大把盲粉同N仔呀朱一樣抵俾人屌。甚至近年D倒米言論仲弱智過以前,偏偏牙修依家就唔出聲縱容佢哋。

你仲要估我係n仔真係onL9
你睇下達哥hater 玩左幾多年呢D人會move on 就唔係hater 啦
1件事發生咗分析吓原因有咩問題?討論區吹下就叫死撐我夠唔會一嚟就叫你盲反啦
2古天樂謝霆鋒事實係有案底喎
3笑al同覺得道歉ok明明可以兩班人嚟,你見唔到有人唔支持道歉?
你講三樣根本就冇撚問題,而條友事實就係假膠,自己又唔撚係浦開呢到柒左好心就收嗲啦
你講嗰幾樣嘢同條柒頭係咪假膠引戰狗有咩關係
佢會員名係neo 你不如話佢係游狗本人覆
香港有冇片入過?
好似今年先係第一次比台灣外 channel 參加
小番茄竟然入唔到
我都有啲意外,仲以為小薯茄個玩法可以比試當真更加可以打破同溫層行得更遠
我覺得投票小薯茄會贏試當真 但都唔會夠台灣本土票多
評審揀嘅反而有稜角著數過大眾化
除咗試當真 有冇其他海外入到圍?
係,入選睇評審口味,到投票應該都係陪下跑過下場。睇吓可唔可以同台灣嗰啲嗰啲合作囉
njai 真係mon 住
阿朱都成日cap discord嘢俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞