試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
YYLam果邊就肯定唔會
啲曝光多到以佢地提供俾阿康同其他人嘅補習服務嘅價值計
都係一次非常超值嘅宣傳
而阿康今次犯事都冇乜可能影響埋YYLam果邊
個人就唔勁,但每一次都好好彩碌到入下一輪。人設就係年輕 肯博肯捱 乜都肯試,最後又得佢肯比許賢拍片,點知會咁On9
死好命,每round都喺淘汰區邊緣又死唔去,同泰妹牙月做到老友,兩個都落力幫佢拉票,之後畢業作運動打鬥mv 開正佢專長。
上帝視角 算處理得好
成功令到件事無係電影宣傳期爆出來
阿康做主角的戲但成個六月七月DSE放榜期零出現零消息,都無人爆料 呢下試當真執到喇
再跟住 公開試當真的footage係2023年拍哂,阿康2024年先犯法,個人行為失當又點入試當真數?試當真停止佢一切工作都合情合理吧。

一定避免唔到其他人如獲至寶咁踩試當真
香港人最鐘意睇人仆街
總之試當真要捱過呢一疫
如果旗下藝人犯法就要收皮全部電視台娛樂公司唔使做啦
呢個正正就係個道德問題所在...乜嘢叫一場誤會?
除非係出事之後,阿康呃鳩許賢話佢無事,咁對於許賢嘅回應,就仲可以理解
如果唔係,一場誤會呢四個字,真係好難解得通
而家仲唔乜都滑坡一網打盡?

成單嘢,阿康認咗罪,判埋。其實都煲唔到好多日,

只係而家討論呢件事係流量密碼

你見藝人個人行為都可以燒到去忍笑比賽

燒到阿修、燒埋成間公司

本身一堆想試當真死嘅人谷住谷住
連登某部份人
應該連Javert都自愧不如
上面都講咗試當真 係連登就係罪 有事梗係狂屌

有個post講假嘢都好多正評 條友比連仔bam9埋
過咗幾日 都係唔明呀康諗緊咩
以為佢過咗DSE拎咗咁多人嘅支持會有所成長
但竟然會走咗去偷嘢
唔係想踩 但真心失望同唔明
咁試當真算唔算如獲至寶咁笑AL
我反鏡都唔覺有咩咁好笑
你估醫生律師去偷薯片係因為係錢咩
咁你係想表達啲咩
用問題嚟答人哋嘅問題已經7,仲要唔知你想嗡乜
琴晚臨尾先聽到ig live
唔知以為腎仔係曬傷
原來係免疫系統出事
唔係個個都有閱讀理解能力
成日都唔瞓教
呢個po勁多人冇睇開想食花生

不過有咗Threads之後 連登花生威力大跌
牙康係做錯事,但佢本身真係唔係讀書料,成套公開試當真就係反映咗呢個事實,上大專都係唔讀書反而最符合人設,都唔知崩壞個點喺邊
on9見微知著囉
3年唔讀書>紀錄片懶係反省搏盡>真實變返唔上堂>原來仲要犯法

姐係佢個人從來都無進步過 唔係高低分問題 係呢段紀錄片經歷根本無令到佢進步 無明白過做人責任感 所有嘢都係鏡頭前扮出嚟 由唔讀書變到學都唔返到私德有問題 一句唔係讀書料就解釋到?
我答你,佢當年俾左舊錢我幫佢造票,所以而家要偷嘢還錢俾我
滿意未?
《同囚易》唔駛返工 , 同LD發 都寧願通宵煲劇唔瞓教
泰妹、唐記拍Viu劇 社畜再培訓先導計劃
https://www.instagram.com/reel/C-9aTNAvrov/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞