試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
班傻閪fans為咗justify自己撐偶像 就補埋「我連其他地獄memes都唔笑㗎」
好撚心啦,如果個啲memes有問題or提升到有道德問題,試當真本身條主片一早俾人圍剿啦,地獄memes一早係西方絕跡添啦

屌你老母我笑佢關乜撚舞技事,我就係就佢本身個人,邊撚到有問題
結論就係 根本就係唔撚笑得anson lo
姜 掃掃掃佢地無笑 我就唔撚信
冇錯,雖然跪了,實際上贏左
有冇人覺得好pussy
比連登仔串就開直播屌返轉頭

今次對手係viu同鏡粉就即刻跪喺度含
豪賢可以在拍多幾條片教連登仔咩係真正既公義
最簡單,決賽果陣張錦程就係因為慈父式微笑出局,邊個話忍笑比賽淨係忍恥笑?
自嘲根本立於不敗之地
其實笑唔笑好主觀 根本唔係好唔好笑問題
係笑anson lo有問題 仲要係佢哋所講嘅道德問題
人唔笑狗都吠
試當真同viu唔少合作,搞大件事撕破面對雙方冇好處
本身姜同AL兩個都唔撐
而家覺得姜贏哂
連12怪盜研討會viu都冇問題
一笑anson lo就被攻擊
Makerville 今次真係比神徒拖上競技場
就算道歉班撚樣神徒咪一樣繼續屌,企硬好撚過啦
以退為進
呢招先勁呀
依家搞到神徒嘅形象柒上加柒
嗰陣梁文禮得罪mirror要道歉加停職
今次試當真淨係認死狗就得 冇乜影響 算小勝咗
繼續嘈邊個肉酸佢地自己諗啦
黑暗兵法,呢件事比大家見到神徒逼人道歉,普羅大眾見到,同姜濤比較更加冇咁鍾意Anson Lo
問心丫,大部份人(包括我)睇條片,都係笑佢跳舞柒 笑佢gay 笑佢乸型啦
仲要夾硬要求人哋啲fans覺得係由心而發咁笑佢跳舞好睇

欣賞肯道歉,過唔到連登仔threads花生友唔緊要,過到自己就最重要
其實兩樣事根本唔可以拉埋黎講,連登仔係屈佢啲不實野,你屌佢樣衰冇料把聲有啲趕客佢從來唔會屌返話自己好靚仔勁有才華
至於篇文我覺得唔算跪左
我諗出事位係比人覺得試當真帶頭笑ALo
如果本身有輿論笑緊ALo呢段舞片嘅就可能唔會出事
班姜糖一早笑左幾星期啦就係因為有呢個前設班神徒見到試當真都拎黎玩先破防
fans行為 偶像埋單
其實事到如今,AL本人係冇出過聲
佢story到而家都淨係post自拍
有理由相信佢到而家都唔係太知咩事
即係話成件事都係神徒vs試當真嘅戰爭

如果係edan嗰類上開網玩開threads嘅鏡仔,結局應該會唔同啲
一定遊馬車又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞