試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
應該比人屈
單新聞真係好爆,康仔乜咁唔識唸呀

呢單嘢嚟講試當真死攬住阿康真係冇着數,實次次開live都俾人問佢地點解包庇罪犯啦,本身已經夠多公關災難。

唔好搞到好似微辣咁成個台同阿康陪葬已經算好彩喇講真

通常犯法嘢都唔係第一次就俾人捉架啦,咩都唔知越幫佢兜咪越肉酸
剪AL段會員片出公海 定 偷嘢 仆街d?
講緊偷嘢?
至少我無案底先喇
呀修,你拍Channel需要公關未
大家咁話啦
今次真係 Trial & Error
呢單對我造成嘅心靈傷害>AL
feel到康有大單嘢但估唔到係法律層面
試don真請堅硬
好似好多野忽然解釋到晒

gen z live 5月中之後話停一陣就冇再出過 估計都係唔想咁顯眼每個星期live唯獨唔見 康然後個個又狂問

獵人又忽然停左2個月先出最後一集
康哥玩啲咁嘅野
對呀康自己係大傷,明明有個陽光運動形象
咁樣搞鳩自己
試音片《拆彈羞家2》
獵人唔關事,純粹係low bud得滯收視太差,索性一次個燒哂條數搞大壇特技收過靚尾就算
我到NFT中段都仲係認真毛,quit係因為見到d盲粉護主邏輯越嚟越黐線。
點估到最近兩單關公,d fans可以黐線到咁,連偷嘢判埋都可以spin到話好小事。

已經無理性可言,問心如果單嘢主角唔係呀康,你哋係咪真係可以講得出同一番説話?
第一次比人拉,咪當係第一次囉
FB group D圖幾好笑
講緊咁多條法嚟講偷嘢算係比較細單

正常人/幕前由清白之身變有案底緊係大事
咁我唔算盲粉,我支持試當真快啲同阿康割蓆,channel已經走緊下坡,唔受得幾多嘢,繼續攬住阿康真係話唔定一舖清袋,淨係話你Channel窩藏罪犯,班校花仲點出去接job拍戲拍劇?
執撚柒左佢啦
笑撚死人咩
窩藏罪犯你講到佢殺完人犯國安法然後試當真包庇佢咁
雪藏+認罪後公開道歉已經處理得ok啦
阿康嘅愚蠢真係令人心痛

但事已至此都無法啦,在公在私都要停止幕前工作,回歸平淡,重整生活,呢兩年咁大起落對一個𡃁仔嚟講太crazy, take care 身心重要啲,同埋真係要好好諗下自己個人生想點走,係咪以前活得太容易經常運氣過關,所以唔識諗後果?

是非黑白太明顯無野可以辯護,公海嗜血嘅鯊魚一定狂咬,有班人好想複製一夜消滅微辣嘅方式去對付試當真,所幸事件唔算好惡劣,你只能硬食等個火自已燒完

公海而家最期待嘅係咩呢?就係阿修沉唔住氣嘅情緒回應,希望新造的人真係有效啦

建議團隊用有溫度嘅公司聲明回應交代,不要切割(相信都唔會),然後如常工作

畢竟世界太多紛擾,無野會被關注太耐
游學修係咪知道會有呢一日
所以前兩晚 al 單嘢先收口
如果唔係個反響仲大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞