試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
許賢點睇
有冇人back up heyhey ok 條片?想睇吓
唔知豪哥講咩前兩條片既鋪排
我都未睇過 要加前兩條片做combo
我估係類似咁既效果

https://www.instagram.com/reel/C-ILba7R4Wm/
但重點係冇人明
最可惜係單嘢騎勢哂成套大賽片,雖然 views 數幾唔錯 下次搵埋白只阿卵玩不准笑啦
係就同剩係笑佢跳舞差好遠
係呀 剩笑跳舞 d人只會get到"笑佢gay 乸 柒"

前面連貫個段既話就成件事就差好遠
我始終認為擺左上YouTube嘅official MV係一種娛樂,無論喊住睇笑住睇定屌住睇,總之有睇佢佢就賺左,神徒唔應該嬲,不過修仔都講左話再喺呢件事上繼續同神徒嘈嘅佢唔會當係試當真fans,亦鼓勵試當真fans同呢啲人割蓆,所以希望試當真可以盡快再出片,大家可以傾下其他嘢

利申:淨係睇左嗰幾秒Anson Lo,覺得佢跳舞OK丫,不過係揾隻手揞住下體唔知做咩姐,但經過今次事件唔會想再深入認識呢個人

如果當初神徒話好開心試當真擺左佢地主主條片幫佢地宣傳主主,成件事會好好多
咁少事駛咩潛水
唔小事囉
笑撚左
好小事姐
壓力大 初犯 罰錢
唔覺得有咩咁嚴重
如果佢唔潛水根本無咩人會理
又話搬office 風水好d既,都係咁多麻煩野發生...
證明上面啲人已經理解錯咗豪哥 又一單作者已死
搞乜呀阿康....
好消息係犯咗單道德同法律上好細嘅罪 本身以為嚴重啲

壞消息係on9在因為咁細單罪打爛咗個光環同miss咗成個宣傳期嗰度淨係一個廣告都幾皮野啦
500萬票房男主角 700蚊都冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞