試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
修大哥睇咁多threads好難冷處理咗佢算
認真,如果熊仔頭呢單肯企出嚟用返嗰段文字嚟回應呢單
無論佢撐邊邊,我都會覺得佢好撚型
成件事根本大型智力實驗
都唔講咩修仔妒忌ansonlo嗰啲妄想症,就咁講返條片
如果試當真擺ansonlo條片落去引人笑,結果無人笑,咁咪證明佢條片唔好笑囉;如果有人笑,咁佢哋應該屌笑個幾個喎,但宜家又凈係jer住試當真
如果你話試當真覺得ansonlo條片有可能引人笑=想嘲笑ansonlo,咁就仲好笑,引人笑唔一定係嘲笑㗎喎,可以係滑稽/有趣/得意etc.
你睇返試當真條片入面唔知第一定第二段,個阿伯hehehe笑個條,好多人都笑㗎喎,咁又係嘲笑緊個阿伯
班神徒一口咬定人地係想嘲笑ansonlo,我唯一諗到嘅解釋就係佢哋自卑,自己對號入座,覺得人地用佢條片就一定係笑鳩佢咁

我知有鏡粉mon po架,啱啱先見到有人cap咗我上面個留言上thread屌
To嗰位鏡粉,我就唔係好睇得明你屌鳩我個理據係咩嘅,不過如果你覺得自己咁有道理嘅話,不如上來講啊?唔洗cap來cap去咁麻煩喎
佢實又屈埋屈埋啦
見到有人po rain嘅跳舞片嚟比較
但人地隻舞正常好多
游學修妒忌Anson Lo條柒頭死乸型?

講真本身對AL無感,講唔上討厭,係你班傻鳩鏡粉迫我㗎DLLM,以後有咩廣告見親有AL出現我都留句「死乸型」
想睇吓我可以食幾多負皮,會唔會喺Threads見番自己
師兄睇路 我上面就咁一句話睇唔到嬲/嘲笑個位係邊咋 咁都畀人cap

其實就咁睇正負皮都知有神徒一路mon住po架,喂唔好凈係負皮啦,入來當研討會咁傾下啊
條街無人知

咁我依家咪係度講

咪撚老屈試當真笑佢性向/乸型
我一向都覺得微辣唔係自己on99自亂陣腳收皮,今時今日肯定重係度搵食,佢地場show照搞一定可以賣哂飛坐滿座

Viu 咁撚仆街都生存到啦,阿mo意外當晚魯庭暉話「阿Mo喺ICU,清醒,可以同醫生溝通,要再做一系列檢查」咁樣講大話乜事都無,所以話大眾係白痴係無錯既

個浪冚埋黎既時候來勢洶洶,但你頂住過左個浪潮就得番d小餘波,不足為懼
呢到圍爐po嚟㗎 喺度講做乜呢到嘅人拗極咪又係認真毛 ,認真毛特點內耗互批就最勤力 前提要同人地神徒互撼都未必夠做
老實講,冇睇開AL
睇條片突然彈佢出黎係度扭我真係笑撚左出聲
就好似當年睇阿舜跳娃娃愛天下咁笑撚左
神徒mon緊呢度po啦

上面有ching俾人係度cap圖放上Thread
所以下集應該搵返哂班嘉賓返嚟,睇廿十條AL片忍笑。有認真毛撐試當真無需要驚神徒小氣
鏡粉同試當真fans啲行動力邊到有得比

https://www.youtube.com/watch?v=ObKGmfRW57w
睇無人機,冇AL真人睇都可以成個海旁爆曬人,然後叫AL個名叫幾分鐘
(雖然睇新聞好似話AL有搭船係海中心)

呢次真係祝福修仔,唔知佢仲做唔做到新造的人,呢鋪就明屈
隨時idea又唔係佢出,片又唔係佢剪,QC出片都唔係佢審
不過都可以jer佢,佢有份玩有份睇條片都唔stop停佢
但呀修心態可能係覺得根本冇乜野,唔係恥笑
睇果陣都未必有笑,自然唔會覺得係問題
向好果面諗,好事黎,製造危機考驗修仔

但啲鏡粉又玻璃心又敏感又唔講道理就算啦
邊有藝人啲fans咁極權笑下都唔比,百貨應百客,有邊個藝人冇比人笑過
你話攻擊佢性取向/甚至人身攻擊就話姐,我笑佢跳舞動作搞笑都唔比?但鏡粉要FF到人地係人身攻擊佢咁就冇辦法啦
我都係冇睇開佢MV, 第一眼睇都係覺得好笑
成班鏡粉仲玻璃心過支那人
我唔覺得好笑反而覺得好核突,又整形又基,依個包裝下扭黎扭去,shit !
唯一解決方法 就係搵anson lo 跳返首cover
我都係咁話
失蹤人口?
不如牙修跳番AL隻舞俾人恥笑當打和啦
呀修你頂唔頂得住架,得閒報個平安
碌一碌threads,啲鏡粉真係乜都屈曬落你到
洗唔洗搵米仔覆診
公海同threads爆炸中有啲難冷處理

大多人覺得一段表演唔自然甚至滑稽,拎出黎作為笑點(注意唔係恥笑) 其實好正常
娃娃舜笑咗幾廿年
你話舜唔係專業藝人,咁今期流行拜神,光速屌西舞又笑咗十幾廿年,唔通笑嗰班會真係古天樂羅志祥hater?
郭富城首新歌詞騎呢,我笑佢係咪代表我否定郭富城嘅地位?
廣大神徒又有冇試過評論、戲仿上述及其他公認滑稽嘅表演?冇你先可以拎石頭掉人

話分兩頭,全世界都笑得,唯獨試當真笑咁大爭議
係因為唔少神徒摷返祝福你之夜修講過網路生態唔善良,太多人心地唔好
今次帶頭笑就顯得言行不一
雖然唔覺條片嘅所謂笑係有惡意,但呢點真係有啲難拆,保護偶像濾鏡下真係微笑都當恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞