試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
呀發條片仲要喺正片出
咁多人笑直頭係網絡欺凌呀
個樣有咩好笑呀?
希望神徒幫呀發攞個公道
鏡粉真係特別麻煩
跟據上面條link,所謂「剪會員片出公海」咪又係只係剪番有AL嗰part,又唔係channel嘅original content,無剪參賽者嘅reaction都算好俾面,負責gather笑片個幕後咪又係剪人條片過嚟

咁都有得屌,俾你哋講到出賣channel機密咁。

根本兩邊一樣咁肉酸,唔駛爭
公道講今次所謂會員片都係一堆網上短片
而佢都係剪咗AL首mv嗰part, 去鄧佢偶像唔抵
又唔涉及流出試當真製作嘅

而家條thread夾埋百幾個share quote
班神徒仲拉埋年頭修祝福你之夜反欺凌黎講
呢個彈要認真諗諗點拆
下 條片嬲個位係咩
連侮辱性都見唔到喎
早排AK個朋友都比佢地拎出嚟鞭屍鞭到永不超生咁
修仔更加唔洗比面 定時定候拎出嚟洗版都幾係野
可以點拆?
都係等單嘢丟淡㗎啫,回應仲多手尾跟
都係嗰句,啲鏡粉真係麻撚柒煩
鏡粉向來都係麻煩
以後同鏡仔有關嘅嘢都係避得就避啦
如果淨係欺凌岐視咁正片都要del
依家淨係del al嗰段即係拍撚咗你班神徒咁解
呢招高
咁Ak果單係全體鏡粉反,規模勁好多既,呢單得神徒反,仲要有機吸返一班姜糖
話班鏡粉煩姐, 何德何能可以唔比講呀又, 咪又係次次出黎煩尻全世界一大輪除左多左人憎鏡粉之外咩都達成唔到
不過我自己就覺得佢哋公海定會員揀嗰啲片冇一條好笑 地獄梗都只係地獄,冇好笑感覺

本身頂多覺得佢地煩
而家直頭係討厭
今次唔算難拆彈,請al上黎教n9跳舞咪得,之前教主有嚟睇一個舞台不能接受的吻,其實應該算fd底唔難請
鏡粉都係呻下啫
又何德何能唔比你笑?
佢哋除咗人多啲之外同我哋一樣咋嘛
神徒繼續發酵只會令街外人覺得厭煩

當然試當真其實都要內部檢視下
個堆笑片有d睇完真係唔好笑
節目質素有需要提升一下
如果係笑 娃娃舜 就 who fucking care 啦
娃娃舜 都係忘我投入咁跳唱
見到話要去平機會投訴
而家咪就為靠人多嚇到人片都收返埋

同時係threads又可恥到扮唔係因為al而出聲嘈 好似試當真真係有咩道德差錯

同小粉紅玩禁聲冇分別
咁唔爭在報埋驚啦
今次就唔撐修仔喇,冇錯點解要del片呀,係就po返條片出嚟大家一齊欣賞啦
講到自己三年認真毛好支持咁,三年會員費加埋半張NTR都買唔到,邊輪到佢嘈
鏡狗真係煩過閪
仲要比弱智女呃
今次佢地係覺得試當真係拎緊AL嗰種「乸型」嚟笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞