試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
蛇鼠一窩,係到食係到屙
我覺得試當真自己都未做好本份
教唔到啲細
幫唔到佢哋做心理建設咁

回顧返好彩我月醒目女
做自己捱自己想行嘅路
咪玩啦
試當真之前就係靠牙康同公開試當真黎提升番形象
套紀錄片原本已經成間公司唯一有正面影響既野
你邊隻字見到我話套紀錄片唔上得 定係你已經假定咗佢哋五月唔隱瞞呢件事,佢哋七月就上唔到套紀錄片
真係睇點包裝,宜家個社會風氣,同埋網絡影響力都同以前唔同
修哥平時最鍾意屌連登係黑9佢,屈佢,針對佢.
家下佢隱瞞呢單野為左俾電影上畫,仲係唔係黑9佢呀?
修狗真係幾撚勁, 可以隱瞞呢單野三個幾月, 做到滴水不漏
Donki心地唔好 咁樣引人偷嘢
驚閪咩,有簽約架麻,爆單咁既野隨時試當真要賠俾golden scene.
NFT CAP左幾千萬,夠賠有突啦.
咩話冇錢? 再出NFT CAP多次錢囉, 盲粉話NFT冇問題架麻,自願科水買架麻, 出多十次都仲得.
其實係 幾舊水俾少少錢搞平佢好過
你講撚到點處理先合你心水未呀?未判就通街唱佢偷嘢定係簽哂約話唔上就唔上呀?你又講唔到又要發噏瘋
錢銀上就一定係依家咁 cap盡可能呢最後一桶水架喇
放映前自爆就可能心理上舒服d
唔洗日日提心吊膽搞到好似游狗咁樣爆炸
Cls,見到呢d盲撐comment睇到想嘔
拿, 偷一蚊定偷幾百都係錯, 真係幫佢嘅就唔好再講呢啲言論
唔係錢銀上要點做?唔上,成班高先幕後比你玩一獲就最啱心水係咪?
唔怪之得5月中之後無原因咁冇咗GenZ live
冇追gen z live
但其實冇阿康應該都可以照做架
係,同埋咩大壓力喱堆藉口都唔係藉口,偷野就係偷野
大家會問阿康喺邊
Gen Z 論能力未必能答得好
話人講得誇就係撐佢偷嘢?193撞到人講到佢車死人不顧而去咁就叫做公義?
不如等修大哥指令先搶口反駁,可能佢地都想低調
要等主人批准先出得口
好害怕影響阿修精神健康
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞