試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) | 試當真、小薯茄入圍走鐘獎 | 《公開試當真》票房突破500萬 |

1001 回覆
15 Like 55 Dislike
你講《密友圈之戀》MV?
其實,謝票場無人睇,正是最需要反思的一樣東西,公開試制度有無將無窮壓力加諸下一代,將他們逼入窮巷。當然有狀元誕生,也有像謝票場這樣,壓力大到無人睇。
我就唔覺得係壓力大無人睇,反而顯示到試當真謝票場無乜慣性收視,所以諗住上黎謝票場做live宣傳新歌新戲無乜用
以前每星期有片咪講下片
依家純吹水podcast冇特定主題
搞到我自己都無乜熱衷去追
有片都唔代表好傾,之前好傾係因為每星期有兩條劇場,由導演,劇本去到演員都大把野分享,真係叫做謝票場,而家果啲小綜藝口試王有咩好謝好分享,既然而家出片都咁彈性,不如果個星期冇劇場/試玩毛就唔好叫謝票場,改其他性質既live,搵返多啲幕前返嚟玩吓卓遊都好過夾硬開live

其實都係變返花草live
其實玩啲短啲嘅小品咪算,開2到4個live就玩完,返校呢啲兩日點都玩完,你直播悟空冇頭冇尾反而唔知點咁,你玩短game邊個成員開都係投入三兩日姐
唔好俾花草主導例如之前成班玩avalan其實幾好睇
https://youtu.be/VwJruL9nBwQ
聽聽吓覺得同二泊三日咁似嘅
Ca姐如果唔忙唔多job可以轉型圖奇直播
唔開cam都有200人睇,仲要識打
開cam應該過千,未來圖奇一姐
岩岩睇完,好勁
試當真(暫名)| 認真試下.試下認真 | (90) |
https://lih.kg/CFuefLX
#940 回覆

樓上條忠粉答咗你
見到D會員咁嘅口吻,引證咗我當日退會員真係冇錯,真係恥與為悟

修哥你連班死忠盲粉嘅倒米弱智言論都管唔到,就唔好諗住改善hater閪口風氣啦,你自己諗下邊樣對你channel 傷害大D
對條假膠仔都咁認真
Jessica 打機講嘢放好多,加埋佢自己又幾enjoy打機
其實真係可以考慮吓長做
你都真係CLS㗎喎
呢度連登呀大佬,你理得佢係忠粉定hater,佢鐘意講咩係佢嘅自由,唔啱聽你咪反駁佢負皮佢囉,關游學修撚事呀?咪撚乜都入佢數

0姐 做咩Cosplay姜濤
黑悟空操作勁過晒jfft,牙修都未必夠佢嚟
CA 係有啲料
我都想睇 唔開cam 唔理觀眾唔用magic mouse 嘅牙修(認真模式)
兩個都係「你想我認真定講嘢」
呢個片安祖同石都好睇
但零姐係超好睇
太圓了 建議去V面
caca可以一路講一路打架
果晚一路有答cr問題一路打
修就唔得
其實唔難
而家係咪轉拍reels
N9 MV入圍走鐘獎
跟住去邊度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞