Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
啲球員成日想去大會,我就偏偏賣去荷甲 土超咁

錢我唔care,就係唔鐘意你地嘈生晒
呢兩集發現成日都係睇精華,有自己球員傷左係場上,但對面就點都唔會踢個波出界照攻,跟住9成都入到你波

有冇人都有呢個問題?好on9
再戇鳩啲都見過啦,反擊4打3都可以冇啦啦出黃十字甩波
現實都係咁啦
唔好話對家
自己友傷左都照攻
發現德甲幾易玩
聯賽陣容名單好多位 杯賽少 拜仁又廢
請問德甲 要大約球員pa 幾多 先係中遊隊?

依傢玩緊 德乙,如無意外都升班
無咩錢 幾百k budget 得
唯 係咁問英超邊借u21過來 同free transfer
開game時看過一次隊波, pa 大部份人pa 10x , 無再看了 , 3星, 11x都當3星半/ 4星
下季德甲應該護級戰
我開波用史特加 應該全隊ca135up已經係可以爭歐洲賽甚至爭冠
之前玩港超玩到咁上下就唔賣比亞洲球隊
試過電腦有人傷,自己踢出界,電腦界外球照攻我
對家係咪阿迪達
唔記得了
想買個球員開成85萬人工,但傾offer時最多50萬
已經又賣人,又改預算比例
都係set唔到高人工,改到最盡都係65萬

可以點搞
放棄, 850k 食左人隻車咩
見到中東落班個d個個都4-50萬週薪起跳 想簽都無能為力
等佢地free返一排就ok
屌搵中介賣人俾管理層block左
原因寫住唔肯俾幾%fee
隻game無體育精神呢樣野
想FM有得set唔比操練唔比去飯堂唔比用gym room唔比用locker
你係咪光頭先?
我記得以前可以set無限零操練
試下比盡獎金, 簽紙, agent fee 果D 肯唔肯減到650k
盧森堡聯就完一季
應該有第一
但有8-90% 人就約滿
finance 個個月蝕
但本身都好低人工
一般人得幾十得至100蚊
最高都係170蚊
d free agent 下下叫都4xx - 6xx
唔知放晒手上D垃圾照簽free agent 下季會唔會蝕死
lower league唔係不嬲都係無限免簽架咩?
帶咗漢堡升返德甲

俾得1m轉會費叫我一定要護到級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞