Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
係咪無咗賽前記者會呢樣嘢
FM25?
唔係不嬲都有咩
FM24,見PS免費所以下載嚟玩
之前玩開PC FM21,我記得有記者會要答好多問題
賽前更衣室都要講下嘢
而家得半場同賽後要講嘢
PS唔知喎, PC版仲有
好奇大家呢集係咪仲係 4231 ?

我用皇諗住摸熟下今集,明明人腳夠哂強,俾巴塞用4222 屌打;試過352/433/4231 都搞唔掂;跟住把心一橫抄76咁踢4312;就順到直接拎埋歐冠 我係咪搵到版本答案?
巨鳩陣好似都ok
要用mod
皇係要擺3中場,唔係出唔哂,一係擺卡馬雲加踢閘
我玩皇踢4231前面買個高佬,防中買個識逗位,都幾順
出warning都冇
以前可以屌到人升determination
4231 最前擺跑狗矮仔玩低球傳中呢招,好似冇以前咁work

同埋中場唔整返件set defence真係一篤就穿,就算皇條中場都係
噉都係等PC 出25先玩返
原來家用版反而無咗啲功能
請問xbox 點轉繁中
1. 下載完成後剪貼至C:\Users\[使用者名稱]\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2023\languages。
我見冇呢個file , 自己開一個都唔得
雙dm 1sup 1att都夠做
不過今集用高佬前鋒會勁啲
我見電腦擺4231 都係咁,直接雙DM,但我之前玩擺開都係雙CM,唔慣拉到個陣好長咁

反而仲未係好摸到 IWB 點玩;佢係會塞哂入中間,但唔知點解變左成日輸傳中,但我見佢description 應該係己隊有posse 先會移入中間

但俾人反擊一放落兩隻翼就守唔掂
唔知點解WB同IWB成日都比對面隻翼放甩
CLS自己買返黎仲要ESC的幻幻仲踢得好過班高薪球星
完全係現實曼聯的寫照
Joao nevers
用 vol就唔會長 成場周圍走

Iwb我習慣係用433單防中
玩到個陣勁嘅時候係打 IWB BPD L IFB +DM/DLP
咁用後邊5個可以3-2 同 2-3之間轉換 咁打會容易啲將個波傳上去同無咁易係後場失控球
已解決
鍾意標波,一推就過
有冇推介係邊到load
download 左1個得15隊又冇降班play-off
另一個又冇左註冊限制果d
一見到紅色笑哈哈就知隊波一定臨天光瀨尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞