Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
係舊隊買左個22歲球員,loan back一年,返黎變左爛性格
返左黎一個月之後史浩克04出價reject 左之後佢嬲豬話要frt
然後可以雪返佢成年睇下佢點
唔關事 2029嘅話佢哋本身週薪一定最少300k啦 你60k簽到嘅話好bug
但高意志嗰啲得二十歲 會唔會冇乜效果
無關係
唔知幾時開始
隊長最重要係意志力
全隊嘅意志力玩玩下就會同隊長睇齊
Yamal係25/26年買既,用左30M,好似巴塞冇用佢,佢掛牌走
Bellingham就係27/28年買,用左180M + Bentancur + Kvara真係傾盡全力簽
唔關事 2029嘅話佢哋本身週薪一定最少300k啦 你60k簽到嘅話好bug
Yamal係25/26年買既,用左20M,好似巴塞冇用佢,佢掛牌走
Bellingham就係27/28年買,用左180M + Bentancur + Kvara真係傾盡全力簽
只要做到team leader就得
唔知點解想玩返CM 03/04
唔好踢爆人啦
近發覺成日嘈話要加人工的agent好多都有"laud his clients to other clubs"呢個形容詞
29年 60k定60萬?
60k 大會最多都係future prospect 到squad player咋喎
係我錯,60萬
有realistic patch降身價先係正常fm
得番前20個世界級球員係過億
呢兩集market value根本係壞左冇fix
自轉都成億是但啦
利申: 齋玩20M以下幻幻
有無人試過個球員借左一季出去 之後一年後返黎但個career stats個度仲寫住佢on loan啲數據亂曬
係,有咩理由件件都幾億
希望下集火腿可以固潛180
on撚9 carry車仔
點知係車入面最低潛
都on99
多數23或者好出名先會固潛?
睇球探點睇
多數佢踢到一隊就會固潛
火腿今集先21都固潛左156
24.3升做160
勁撚on9
車仔前場個個都勁過火腿
玩德甲但預備組冇任何比賽踢
有冇人都係咁

第3圈歐聯外圍賽首回合
見有人3犯+黃牌已經醒半場換走
點知都係有人紅牌
之後輸埋12碼
換晒人再有人傷出
9打11比人炒3球
咁搞笑ge
uefa 外圍賽第2round 比我踢走果隊去左europa外圍賽
我uefa 外圍賽第3 round 輸
之後europa play off 又對番第2round 果隊
有冇人知熱刺個Mikey Moore 點練
一開始15歲得92CA,雖然PA有-95,如果隨到180up都唔知要練幾耐先滿
180真人算好勁喇喎
170-175而家合理啲
再有表現咪再buff
進攻球員180邊度多
kai martinelli都180啦
佢地d是但一季數據都無今季火腿多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞