Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
我個save都195定唔知198
回潛200好跨
應該唔會
應該-10到21
如果佢唔傷
有試過咁早固潛咩
廿碼啲點分佈得好175pa 已經好勁
分配得好都唔洗175
160嘅三千分都好撚勁啦
不過佢歐國嘅接現
ca應該都150-160
-10的話
一個唔好彩
就出道即巔峰
比寧咸都fixed左
我第一季甩咗麥隊 第二季甩咗卡斯 第三季甩咗般奴同梳
都叫好好 係華拉尼約滿自己走
同埋發現呢集換後備既感覺重要左;啲人去到紅色體力既防守真係會跌得明顯啲咁,好易俾人過同反cup
打強隊作客仲set positive會唔會死得仲快

我會揀4231 cautious 開波mid block+high line逼搶much more often同佢死過 臨完半場前十分鐘就直頭high block+high line

跟住半場出番黎轉番mid block 同埋你要睇佢打你中路定邊路 盡量逼佢入中路因為你始終有防中係度 總之一偷到雞就拖慢黎打保持控球 80分鐘打後play for set piece+dum波鐘 同佢磨到完場

作客打強隊贏唔到都無計
作客個個當自己係南閘就得
負碌足球till I die同電腦鬥無賴都係樂趣黎
迫啦
呢隻game守後一定無好結果
你望下ai
有迫搶企向嘅都好勁
防守型好似摩佬干地就一定無運行
High line+ mid/low block 縮到對面前鋒到防中都係中圈都幾有效 不過對面中堅用波強就冇辦法
反而我隊波打弱隊攻都攻唔入, 三十幾射十幾中都入唔到對面一球
高pa 練唔到都算真實,諗下當年曼聯個anderson
anderson係性格爛, 如果放係FM24可能係slack或者casual
本身呢D係FM度都唔點升到CA
Fm24 有冇繁中教學
我見po 頭係fm23
呢d焗失分一係sl一係含淚接受
FM劇本大家都中過
試過射到對面個龍10
咩脾氣都無
我屌你老尾董事會係7月1日封盤賣盤,人家新升班搶緊人材護級呀屌
想問知唔知其實「鎮定」呢一項係會唔會升?

定係點先會升快啲?因為佢19歲,分析果度話個球員遇事慌亂 但佢其他啲數值都幾靚
會升
獨立訓練係final third
其他位置如bpd都會升到
我玩Truro ,佢賣盤賣到過晒轉會窗先搞掂,我一隊得13人咁打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞