Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

995 回覆
5 Like 1 Dislike
我同你一樣
係咪擺錯位
上邊有巴打放左條link出黎 轉用嗰個搞掂左
pin左
英冠有邊隊多高pa人?想玩英冠隊
我都係用個個
唔知關唔關我epic版事
非職業隊係成季都好似轉會𥦬
仲要不停試訓 一係就做經理人水魚
基本上唔使諗班底
我都開左低組別 一年升一次 直到英冠 然後英冠比人屌打中
低組別感覺易玩過前幾季 我都剩係去到PLAYOFF先SL
仆你個街 我PLAYOFF頭2輪都仲係大炒對面 但決賽我SL左7,8次

去到英甲都係季初搵免簽踢頭半季, 1月1號賣幾個打得下又唔未到超班既 再搵大球會借靚仔, 將賣人既錢同FREE出黎既人工 all in 2個無班落超班人
你哋玩低組別會唔會開埋其他聯賽低組別,等個database 大少少易啲搵人
試過有一次勁好彩 簽咗個曼市聯嘅16歲假人 由第7級聯賽打到佢做英格蘭隊長 (雖然係因為我做國家隊教練先得
屌國家隊就係咁用架啦,提拔哂自己友
我觀察到Fm match engine 有兩個傾向,就係in-game penalty 玩家一波嘅機會特別低,同埋換人入去之前對佢哋訓話嘅效果非常明顯,多咗非常多後備入波/助攻

唔知有冇人都係咁
新特蘭
成隊u23
個後備龍意外性18但射十二碼贏左三次cls

第三次仲連續救哂三球,免簽龍抵到爛
龍真係唔使買咁貴,平平地大把好野
我本身正副選都勁,揀左個冇咁勁個人能力但指揮防線+配合高果個打正選,賣另一個

之後隊波非常財困,賣埋個正選,33歲賣到6,70m我覺得值

但個後備得3星能力,諗住養幻幻幾年睇吓接唔接到,點知突然發現原來冇乜龍係高潛力,好多都係3+1星

幾後悔賣左兩個神龍但又冇理由買番

因為後備啲幻幻借哂出去,就是但免費簽個2星既後生玩下,潛力都有三星
講真 冇 我都搵過下
一係花到仆街一係又唔對位多bug
Tato
我用tato 嘅原因最主要就係想方面見到左右慣用腳
再破紀錄
龍最緊要3樣 aerial reach, positioning, handling
呢3樣夠高,CA再低都唔會廢
真係冇
penalty本身都易入,低penalty都比前幾代易入
不過都係要睇聯賽龍個level
低組別就係訓練長期very heavy
因為free trial都有幾十人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞