Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
BWM+CM(s)+MEZ
都ok既
我用阿記,而家係 mez + ap,防中dm,都係支援;兩翼就之前玩慣 左if 右iw

個陣玩落前面3件感覺好靠個人能力,個前鋒除左set AF 都未搵到咩角色係真係強;set def 拉落黎俾兩翼if都試過,但效果都一般,保到個控球但係又真係得個猜字
3421 唔識set 兩翼 試過兩隻w,俾人打爆兩邊

同埋大家會唔會對dlp 呢個角色有執著?硬係覺得中場點都要有呢個角色
咁點解你唔試吓target forward
係,三年就唔當外援
無咩所謂
regen 好多dlp
襯真人果陣試下多d 其他role
Vol勁好多
效果算dlp加強
去沙地踢波嗰班係咪好快 retired ,c朗賓斯馬未完約第一季就退
Thx ching 但我冇得放後備球員落去預備組比賽保持fitness 先大問題
咁可能要入個高佬試下?
但係單防中set 唔到,要雙防中先得

變左又係4231,不過雙dm version
高佬中鋒我鐘意set DLF
B隊整幾場Friendly
DLP分邊逗位防守係最平衡
但依家好多中場都有前插trait,冇啱既人要用rga/vol+dm
PA姐, 又唔係CA

話明potential梗係有誤差, 現實都會有人被吹大, 唔係點會有forgotten wonderkids呢D文章
借去英冠,三季後有166
訓練強度中但都可以五個龍傷晒 要硬食三四場灰人龍
冇隊有興趣,而家過左兩季都係得113,係咪已經練廢左
咩性格先
堅決
determined即係幾乎無講過
傳媒乜係
多數邊個位傷
就會一齊傷
Ai嘅惡意
要揀hold波型 21就鍾意dlp
而家都係鍾意一係中場set cm 防中set dm/anchor/half back
dlp冇得set less risk pass
你地講開既WTM點SET先勁
我依家隊波前面3個左中右都1米9左右
彈跳至少16

又唔覺得好多屈到高波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞