Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

995 回覆
5 Like 1 Dislike
試過一次
由港丙慢慢打上去
我都想咁玩但諗落好on9
坐勁耐先有機會
加女足唔緊要,最緊要你俾人揀,或者出個pack俾人自己需要就裝囉
又要硬加女足又要刪國家隊,你好難說服人唔係將國家隊資源switch俾女足架喎
仲有體重呢啲,咁多年都照show佢hide乜撚
玩過一兩次唔想咁玩
唔太想捱低組別
我set 全部最低 起手j3 福島聯
之後有無升班或教勁d嘅球會?
無qualification都可以一開波教到港超, 好似係
主要問題唔係職業隊每個轉會窗都好似打杖咁
睇你起始點set
Ai睇聲望做人

傷成7件想我點玩
咩意思?
semi professional / amateur 合約可以免費即簽
本身諗住疊埋心水玩 25 而家玩住 epic 免費頂住癮先
有冇人知 Epic 係咪無方法轉繁中
帶到升到j1
轉左教名古屋鯨魚,啱啱贏咗亞冠
Apply 緊歐洲聯賽,但係連英冠都唔請
Football Manager 2024 討論區 (4) 咁係因為你玩得悲觀
https://lih.kg/BojkebX
#504 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

建議追post 前兩頁先答完
多謝,等我入佢個 Group 睇睇先!真心多謝巴打!
其實身高體重對比賽冇咩影響
唔知佢cut嚟做乜鳩
話咩女人體重成日變
不如話女人會生仔嚟M好難搞所以唔整女足
話國家隊好少人玩所以cut咗都冇咩大影響
我就唔見得女足會多人玩過國家隊喇
不過年年買嘅應該都會繼續買
升聲望就要攞冠
升班就再跳槽
會快啲教到頂級聯賽
多謝巴打們share epic link
搵d冷門波玩下或者等data update好過
今次真係唔會屈服
1. 寫錯應該係youth facilities
我玩到2043

球會方面,最好成績歐霸亞軍,歐聯4強

國家隊方面,係我積極搶人材性況下,國家隊升到上排名36,keep住入到兩大賽決賽週

18歲搶啲巴西意大利阿根廷球員返黎,放佢u隊自生自滅,期間有本土球會借就照借,無就留係u隊,21歲先升上黎自用,要留意唔好俾佢太多出場,唔好俾佢升得太快,佢出得多名氣大就唔肯代表盧森堡
除左我自己D 真青訓, 好多時冇本土球會借人
有間盧森堡低一級聯賽衛星球會
但推d 人去都唔肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞