Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
我係steam 搵
今集啲人踢耐咗成日話要look for new challenge 走
好無癮
唔係不嬲都有?
$$$
今集特別多 踢咗8-10年就話贏盡哂想走 caption 都係咁
俾到375k都留唔到
8-10年其實都好耐
尼馬係巴塞踢左4 5年就已經想走
我有個都係咁, 但本身都唔想用佢但人工太高連石油國都唔要
我果d反而通常係sense 到自己唔再係主力先話要新挑戰
最癲係想要挑戰我比你走但冇人買你 又屌我冇心放你走
8-10年好耐,我係李安納度支持者,過25歲就唔想留
想教到佢退休
叫佢自己個agent搵買家啦
多數都係28-32左右走 vps個仔明明打主力拎埋獎都叫走
問左幾次 同我講知你好急但冇人想出價
都無人要
已經list左成年, 仲有兩年半約
我果個200k/w 好難有人承
而家開始同情耶子到蘇B
試過係開cheap價 有球會俾offer 再reject
佢搵你屌鳩你再同佢傾個高價 多數呢個價無人會俾就會留返係到
不過風險係完約前佢都唔開心就total loss 同埋我只係試過一次 唔知係唔係一定work
而家隻hakimi 我reject 左沙地之後屌我唔比佢揾錢 我話83m 就放你走 而家直頭連興趣都冇埋
一定要留意個agent講咩,如果agent話你reject佢會唔開心,就同佢講到價就賣,之後就通常唔到價,過一排佢就唔想走
83m 我買過隻右閘問都得 問題冇人出 勁仆街
我又係一樣,等咗2個轉會窗終於有3間球會出價,但佢3間都拒絕,主動話要走又拒絕哂人地合約。

跟住有個save贏哂歐聯英超同足總杯三冠王,有個球員比psg開價我反對就屌我做咩唔比佢轉會,話想跟人地隊波勁啲嘅隊友踢,但明明我隊波啲人平均實力都高過對面
盡早有咁長約簽咁長約
我依家仲有2年到期就簽新約 再set effective day 係end of season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞