Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
pa >=180 嘅約42個球員
進攻球員符合嘅計埋攻擊中場先23個
用havertz做埋標準計24歲就得9個
順序: 包皮 夏撚>>saka 細梅 >vini wirtz
當中係=180嘅就得3個: havertz, martinelli, foden
wirtz同vini都係182 184咁上下

唔係話今季火腿唔sharp,但係真係唔至於今季就升到180
170-175講緊都係奧斯文 柏迪 華維迪 呢啲level,一啲都唔係差
20g 12a都唔sharp
想問下kai同martinelli又邊一季有咁sharp過
雙雙wo大佬
martinelli
fm22 166
果季6g6a
到fm23 178
然後火腿勁佢咁多反而唔值
仲要梅迪歷呢件垃圾都pa 170
火腿要同呢件垃圾同grade
點都講唔過去
fm d球探真係食屎
最carry車嘅果件
全隊最廢
Kai最sharp係利華果陣
48場 全部球會賽計 27g 15a
9球12碼 計 NP 18g 15a 計英超 NP 13g 11a
留意我係讚緊佢,冇話佢唔sharp
一季成績好加10-15pa本身已經好高,你希望加夠20
佢今季係fit,可以加ca加高啲
佢真係值180咪睇埋佢嚟緊24-25上半季 然後冬窗再buff 冇衝突

比較關鍵亦係可惜嘅係佢嘅好表現最多只能為球會爭取到歐協位
另外佢英超入球數大過1嘅賽事係:
4(1) 愛華頓 主 排15
3(2) 曼聯 主 排8
2(1) 般尼 主 排19
2 盧頓 主 排18
上面加埋都11球 12碼計4球

都係嗰句,fm pa好少一嚟就buff 20點,10-15本身已經係好高
數值本身都好難完全客觀,仲要係PA呢啲未發生ge 野,分歧一定大
教切爾達一年得11M轉會費
D沙特巴巴比唔起錢買人既
係咁,輸咗係跌落下一個tier個外圍賽

開頭嗰幾季打歐霸歐協聯好啲,打歐聯8場就玩完
睇性格,性格好23-24就可以
本身盧森堡聯賽法國同葡萄牙就唔當外援,唔係個個法葡人打夠5年都會拎passport, 有啲話see no benefit,有啲就拎咗passport 但唔eligible 代表盧森堡,一個球員本身係拎澳洲同英國passport,一個拎德國同塞爾維亞passport,我懷疑係本身雙重國籍就會係咁
18歲之後未夠連續5年?
夠咗啦
歐霸tier 1,2 果d都好難
中napoli lazio villa
要係tier 3, 4 身上搶分先有機會打多2場
我唔係好知點計
我青訓有法國人
佢要5年先有盧森堡籍
另外新簽比利時人, 法國人都係3年
係咪整database 條友錯左
唔會gen比賽,實際同其他你冇開既聯賽一樣有踢
知足啦屌你
11M好多架啦
呢個patch 個作者改咗連續3年可以拎passport, 但要代表新國藉,就要18歲之後連續五年先得,即係如果17歲就黎到,19歲就有passport,但要轉藉,就要18+5=23歲先得呢個應該hardcode咗無得改

我嫌三年太易,自己改返5年
即係我d 外援3年就唔計9個外援
想問埋build a nation 係咪一起手接埋國家隊教
我而家球會開始左第2季
諗緊國家隊幾時接手
已經諗唔到除左4231 仲可以玩咩陣

用433,俾電腦用4231 禁住屌,試過都唔小陣都未係好搵到一個陣係比較剋制到;唔想又can’t beat then join them 呀
試下三中堅
三中堅我淨係諗到352,都偏守勢
433好睇你中間個3點set
參考下利華3421
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞