Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
玩曼20m叫我拎頭4
但曼人腳本身都唔差
2048年, 龍門只係英冠中游級數
玩南區果陣同期trial有個神龍(pa 199) 但AI曼買左個廢的 (pa 12x), 果陣兩個ca差唔多
個199去左打比郡
有冇邊d次級聯賽(英冠,西乙)嘅球隊有勁青訓可以養?
無$
出面D人人工好貴
新特蘭
成隊都幻幻
後生過車仔
連過班主都係幻幻
岩岩接手左阿仙奴,發現今集個salary rage 原來可以過千萬

見到30歲既奧迪加特,電腦之前續左770k 歐羅/ week 俾佢 耶蘇都550k cls
電腦唔知點解好興高薪續約
搵啲18歲,童工平好多
19都得, 20就開始貴
通常早期就會簽+5-10%有啲甚至15%人工
一簽咗又係老將就會keep住高,又難請走
德甲係咁,捱到第一年就得 之後靠免簽/ 低價搶筍嘢賺錢
上集都冇咁離譜,唔計西甲淨講英超,有錢如鏝開最高薪all in 留下撚我都係見過500k左右,已經係全個聯賽可能都係得一兩個會有呢個數

今集唔知係咪因為多咗堆油王club 所以咁 呢啲唔去沙特根本走唔到
如果夠fit皇馬會要 就算ca唔過170
意志力跌到10仲有冇得救
沙地嗰班等free agent就可以平簽

我水晶宮個save 麥總一開頭係free agent簽咗沙地到2027 週薪1.x m咁上下
然後我等到份約最後一日出手 週薪最低壓到210k好彩我第三四季連捧兩次歐聯佢先睇得起我
210K
我2029 個save Jude Bellingham 同Yamal練滿左都係60K有找
10 determination 10 ambition 15 profession
咁樣已經夠develop pa
一季試過2次換晒人之後GK受傷
點會低到咁
可能因為佢地未去過沙地
我用熱刺直接由皇馬同巴塞買
搵個高意志做隊長
成隊意志力升得快過火箭
真, 之前搵個10 19 20 做隊長, 連temperamental都變fairly professional
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞