Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
A 同 S有咩分別

仲有傳中目標
例如右閘出波比左面WTM
應該係斬比far post定target forward
我個save都係 跟住唔知係咪俾我屠得多定點,會轉陣啦,跟住又會隊隊都轉,而家9成都係踢緊4231雙DM
今集有沙地幫手已經好好多
甩咗高薪就好快上返正軌
因為龍門係最易養死位置,AI買人識睇PA,但用人只識睇CA

高PA龍好快去大會,然後坐到23-24仲走人,但已經過晒成長黄金期
呢邊一個都甩唔到
唔好話龍, 其他位置的幻幻都係
呢兩集都係咁
成日見到D高潛幻幻係大會齋坐
搞到唔玩想
龍成長時間好長 過28仲成長緊
今集咪多D late developer黎補償
已經差好遠

係會仲有得升,不過好多時都去唔到接近PA
最frustrated係D大會擺到我D香港幻幻頓哂
冚街停哂係13X CA (講緊150+ PA + 靚性格)
我有隻200pa龍 23歲仲做緊大會後備,嗰陣好似得120幾ca
而家到28 180幾
見佢跳高仲一直升緊
200pa 無得講啦

到後期高pa regen 龍好少,過180可能得幾隻,普遍150-170好勁,但miss 咗黄金期就會得14x ca
有late developer , build a nation 易玩啲

18歲加盟,5年拎passport加一年等入國家隊,24歲賣走,佢去大聯賽仲有得升到28歲
也馬新一集會唔會變200pa
觀察下先
我覺得佢又未去到咁既高度
yamal 唔係本身就係-10咩
應該會變固潛
Steam fm24做緊$160諗緊買唔買好
利申玩緊23
驚fm25 有伏 心思思想買24
唔傷再講
無端端整個大傷就變下一個Fati
我覺得應該會>190
我都係
入左手了
法迪曾幾何時定位都係明日之星⋯
盧森堡歐洲國家盃外圍賽同wales, Austria, Albania, Slovenia 一組,靠4個入藉兵幫手,成功歷史性打入決賽週
唔會掛 啱啱上位 下年先17歲
印象中FM fixed PA 後好少會減PA
如果得180 不如keep住-10
如果比太高之後要減又好奇怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞