Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

992 回覆
5 Like 1 Dislike
好貴 見到啲廿五六歲三星球員 冇乜表現又叫15k就唔想俾 寧願揾啲童工佢哋收仲平
150k先啱
幾時先有FM25 pre order
international management will not be a playable mode in FM25, FM25 Console or FM25 Touch.

即係冇得教國家隊?
唔顯示體重
大概立個眼 簡單啲講

因為更換引擎開發較難 所以推遲公開日期(9月尾)及發售日期(11月尾)
然後 管理國家隊 根據數據PC版只有5.6%玩家使用所以結合以上原因決定
CUT咗管理國家隊而可以專心開發返其他

期待女子足球引入 而因為女子運動員現實體重變化較大 所以FM25既球員資料會CUT咗顯示體重(變做隱藏數值)

25 似係趕工半製成品
到依家根本睇唔出有啲咩特別吸引既新功能
反而要停止開發既就Keep住有

正係要由0開始Buildup個女足database都有排搞
但係體重會影響衝撞
可以飛25等26
教國家隊都 cut,不如cut 埋世界盃所有洲際盃
女足根本冇人玩
係咪搵左sweet baby做consultant
唔顯示體重咁玩乜鬼fm呀
意甲個non eu到底係點計我賣晒隊波舊個啲non eu 新嚟個啲都reg唔到
體重都冇都幾離譜
每季有quota 好似得1個
唔係清晒就可以reg晒
即係如果我一月買番嚟要等下年一月先可以reg到?
體重身高呢D最科學容易量度既數值變隱藏,又係woke L累事。

心理心態野就話隱藏。

國家隊少人玩,女足更少人玩啦
好彩買咗24,等26出先再買
可能FM24係未來5年內,冇比woke污染既版本
其實體重有冇浮動,即係好似盧卡古依啲都成日變
24出嗰陣記得啲人話最後一代要買好快啲買,新一代engine有機會伏
浮動okay啊,有event影響都okay啊,但唔應該隱藏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞