Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

992 回覆
5 Like 1 Dislike
LM
佢應該係自己學 唔係叫佢練
無玩FM24,諗住買FM25
想問下而家沙地聯係咪要自己另外裝database上去先有?同埋係咪會瘋狂出價買d球星?
我記得FM24 一開始沙地聯賽係會亂出價。佢本身出40M
買卡斯米路,之後我玩野回佢200M, 佢居然accept 咗….
不過官方講佢哋已經fix咗呢個問題。我自己嘅球員有時都會收到沙地嘅詢問,不過個價冇咁癲。可能本身值40M, 佢哋最盡都係出60咁上下。

我記得24係無沙地聯賽玩,25暫時未話會有所以當住無先好啲。不過可以上網搵自制database去玩。
沙地幫襯55+27m買咗兩個球員

幫我隊窮撚漢堡起機
我記得之前有個save佢幫我清晒d水貨, 平均都80M 一個....賣到我隊曼聯連CEO都話債務都清晒
2041-42球季終於入到歐霸決賽

發覺要啲球員入藉,最好係放佢u21由佢自生自滅,唔好借出去,目標要佢reputation同能唔好升太多,22歲先上一隊慢慢俾佢出場,咁樣佢夠期先會揀代表盧森堡

如果18-19歲開始俾佢踢一隊,好大機會佢嫌盧森堡太廢唔肯代表
想問一場波20+次越位係未正常?
基本上長傳去邊路就話越位
想睇fm25 ai點玩軌
冇浸到入藉已經比人搶
出價遠低過買入價但係有sit 想走
隻game 真係好唔合理
有咩理由迫我蝕放
每季總有幾場係不停越位
Fm25有咩新消息
基本上每場都係
前線壓到好前?

心態進攻?

前鋒係 AF/P?
仲有傳球多冒險多直線?
班主會default幫你簽人
然後叫你踢人走
想知你哋會唔會叫練球員死球能力最高都係得11 好似好低 但寧願買一隻高嘅好過
大平賣
一定係買
自己練最多一年咪一兩點
但人工全部都好高 都係得啲中大型班接貨
玩到得new gen嗰時搵個識射罰球嘅都幾難 電腦成日都唔練
我玩法羅群島聯賽 成隊都單位數
助教成日叫我練個player自由球 但我撳入去得11 點練得落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞