Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
原來呢個係meta陣,唔怪得我見電腦會咁擺

我個save Slot 教巴塞排呢個陣,屈到仆街,接近全季不敗,係俾我屈左場主場
竟然 我就算調轉用4231 都打到電腦433波都射唔到

特別係曼城利記呢啲,好鐘意433,genpress壓住黎屌勁好打
4222 真係破唔撚到 兩隻amc / ss 就係搵到位入你波
試過擺雙防中一樣失,重點係巴塞前面果幾隻都勁到好撚離譜,特別係fati
反而我係唔識SET 4222
之前試過搞到好失敗

左右閘 WB A?
防中應該係DM 定 DLP?
前鋒雙AF
啲青訓要放到21歲先好升上一隊,升得太快唔肯代表盧森堡
我對巨鳩陣會打兩邊,佢中路太強
跟風玩盧森堡league
第1季本土雙料冠軍
第2季聯賽應該都贏硬
杯賽暫時打到8強
但係歐霸league phrase打晒得5分
完全唔入流
有咩網可以睇到球員數值fminside 變左100滿分好唔慣
唔會有
fminside大改最主要係因為sega唔滿意 當係版權問題
啲人覺得可能呢類網站影響佢賣editor
一轉professional status 成堆球員要求加人工
有冇人教過巴塞 咁撚窮點搞
好快你啲錢使唔晒
係咪除左歐戰搵唔到$
D 球員身價得幾十k
玩細會炒賣球員靠selling clause,基本上我唔會嘈轉會費,全部加50% on next sale

過幾年就會自然有錢到
Fm有度好
話咗50%就50%
唔會到時再賣人先翻兜拗數
意甲真係幾難起球場
新聞又A米國米想申請換場球起球場
都係唔批
fminside只係將FM入面個數值依比例變做100
自己計返就得
我隊南區收左成100M鎊都係靠佢
夏撚必然正選用到38都係要堅持退休,明明雙速連10都未到
你哋頂級聯賽最老可以用到幾多歲
Choose game mode下面有Advance Setup
右面player count撳入去advanced
Nation-Asia-Hong Kong
Players of Nationality

可以試下 試過係多左人搵到
fm22 用過c 朗都係咁上下
唔係頂級聯賽用過buffon 係parma 4x 歲
其實堆人都已經算勁

Gavi 同 pedri,仲有也馬fati,迪莊,利雲,達史特根,果個araujo

拍埋皇堆6角型戰士中場到都唔差,反而唔明點解fati 今集都仲係咁勁數值
想問下大家點睇「畏懼重要比賽」呢個屬性?
(有感嘆號足球)

我自己買人一向都避,但睇過電腦用有橙色既球員,睇啲stat感覺表現好似又唔算好差;特別係regen 人成日有啲6角形戰士但就係有呢個屬。大家會唔會照用?

(同埋見過電腦用有橙色既係洗得走呢個屬性,但點先甩到就真係唔識)
我個save c7 24年7月就即退休 轉左做教練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞