Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇detail
想試下
fati 黎緊25應該變廢嫁啦
mentoring可以改隱藏屬性
即係搵 表率 呢類既同佢同組改?但係點先唔個會令其他球員都變左有呢個屬 定唔會「傳染」?

同埋如果去到紅色係咪就算幾後生都冇得洗?
有無巴打用MacBook 玩?
開3D有冇問題?會唔會好熱
最前用 AF + DLF Support 後面跟一隻 SS
中場一隻 CM 做 Support
防中 DLP + VOL 進攻

後衛是撚但啦
用m2 Mac mini 輕鬆開爆3d
好難過3gb ram 除非memory leak
所以還好
8gb ram 夠做?
諗起奧運
Fm好似無得唔比球員去奧運
我袋底m1都夠
之前玩水晶宮 買咗皇馬隻中堅rafa marin 好似係有呢個屬性 然後第四季歐聯決賽幫我頂入兩粒 贏咗疤2:0
所以用落可能都可以嘅
搵個隱藏屬性好的team leader 兼差唔多位置的去mentor佢
個幻幻升的前提係未滿23, 同埋隊入地位最好係other players, 你可以組個mentor group, 助教會話你知個效果點
今集D隱藏屬性升得好慢, 我諗你預一年平均升1咁上下, 雖然我試過將個temperamental變左做fairly professional
FM好似得friendly先可以withdraw
件巴卡約高第2026年有得免簽
我下年有得用,試下
試過可以
但要初選時就要withdraw

盧森堡足球新希望

佢盧森堡出世,史特加青訓出身,本身德國係first nation, 18歲我借佢返黎打一季,點知佢無啦啦肯代表盧森堡
原來一入到歐聯已經收12m
上年歐霸都係贏得1場
歐聯輸晒都多過歐霸
想問BEST WONDERKID 係咪一定19歲以下
睇到NO OLDER 19了
要三場正式比賽先定喎
驚withdraw 完會嬲嬲豬所以冇試過
屌 用阿狗第一場作客曼狗
半場領先3:1 完場3:3 想嘔
失第2球係saliba Gabriel 同partey互傳傳失係禁區比賀撚偷到射入
好想攞鐵棍毆佢地3個

Raya呢場又係柒頭咁
比人遠射穿大細 賀撚出黎2射2入 完場Raya得6.2分
你咩陣, 曼又咩陣?
大家都433倒三角
我2隻w搭一隻cf
中場左mez 右cm 防中 dlp
防線左閘內收 右閘壓上助攻
係奇怪d唔係32或23陣
打mid block同逼搶

曼就前鋒墜後搭左翼派飯 右翼自轉
中場後防唔記得

其實同佢55波 領先緊就中場轉左雙防中搭一隻cm事關左邊自轉打爆幾次
之後曼換左賀撚出打AF同埋feel到佢地逼搶強左最後就連失2球了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞