Football Manager 2024 討論區 (9) 咁係因為你玩得悲觀

751 回覆
5 Like 1 Dislike
如果係班主決定買好似無得搞
以前教獌試過有油王承諾入主後買Skriniar同SMS
結果入主成功後佢就自己買咗番嚟
領導力課程有咩用 成功左都冇升到野
綠帽巴轉埋玩FM
5212好少見呢個SHAPE
完全係自己設計既打法?
係咩?我都係用開433打贏電腦4231
開新save果陣明明set好晒德國日本國家隊係真人,點解玩咗一排會變返晒灰人
打開三中堅
2WB 2CM 1AMCR/L + AMR/AML
打gegenpress attack mental
打到電腦4231仆街
又守得又攻得
4場europa 得1分

一領先就轉頭直紅

最後8打11
有冇LOAD SAVE
hard tackle 係間唔時紅牌
你可以賽前check 下球証過往嚴唔嚴先hard tackle

一場半場就算
想問有冇得set個player合資格拎passport但未決定拎唔拎/要放棄另一個地方國籍先拎得
pre game editor 剔只認單一國籍
全季不敗好難 就算用psg都好 ai 終會搞到你輸1,2場
但係咪冇得遊說佢拎 咁樣玩港隊會唔會冇球員嚟
會變朱康銘
咁易做到雲爺爺
諗緊賣唔賣走麥總 曼城want 左2,3年又唔出價 搞到麥總又唔肯續約
data base你哋通常開幾多?整完香港隊嗰啲潛在入籍球員但玩嗰時有啲search 唔到 係咪關database事
可以set nationality
有時真係好火
控球60:40
射波又多d
對面overperform 1 XG
我underperform 1.幾xg
球証有病, 已經stay on tackle +唔tackle hard 全部對手
都狂比牌我果隊比到紅牌
仲要中3次柱
最後都係贏唔到
你意思係球探?定係揀database嗰時?我edit咗但開game淨係search到部分 揀緊database都揾唔到
最緊要係射到對面個龍7分以上拎埋mom
盧森堡打入世界盃決賽週了
用meta陽具陣4222試過不敗破百球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞