[劇情討論] Game of Thrones 前傳 - House of Dragons Season 2

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
CG黎架, ON九九
其實黑黨係咪冇軍師
今集好撚失望
反而想知兩邊海軍線係咁有鏡頭,但完全唔知做咩咁
Queen should have been
皇后中出大埋肚
睇到扯扯地
去google佢的流出
反而無咁正
成隻哥斯拉咁,照計玩遠攻,應該俾人打死
老老豆豆,叫2太子直接坐龍去打rhaenyra得啦
一隻夠屠城
有射龍箭?
只希望成套HOG會有一集有hardhome一半咁震撼就好
今集有番d希望
只希望成套HOD會有一集有hardhome一半咁震撼就好
今集有番d希望
好似出過?
打完Battle at Rook's Rest
好快打海戰 王子咁想去打
就上埸去送頭
唔好玩啦
劇情上hardhome 個時鋪排咗勁耐嘅nightking帶大軍第一次正面同jon snow對撼
執dragonglass個到睇到人氣都抖唔到
最後坐船走 nk復活死人直頭係成套got嘅高峰位

今集係好睇
但無可能同hardhome有得比

隨手google都approve hardhome一定係高峰
睇完今集想轉支持team green

aegon 係on9同中二同仆街,但佢同sunfyre

aemond 型到癲,就算坐係council到串鳩阿哥嗰下都好型棍 拎條龍出街更加不得了

反而team black 真係仲柒下柒下咁,council 嗰班友嘈咗幾集,jacaery 鬧rhaenyra 走去kings landing 時我內心拍咗手 內戰咪打仗囉,係要夾硬加song of ice and fire 落去jm9, daemon 係airbnb 住咗成個禮拜又冇進展,仲有個witch俾酒佢走去飲?上星期先話食venison俾人毒死好on9

最後睇住啲龍死好sad
仆街 麻鷹叼雞仔下噸位都贏唔知幾多
上集尾唔係講daemond 去搵第三大龍咩? 點解又冇左影?唔用佢點打呢隻第二大龍
aemond 係咪謀左佢阿哥王位
個個都見到佢噴火燒9阿哥
單眼佬型撚到
開戰以來得兩老婆做到野
封kings landing同騎龍打仗
d龍比人逼上戰場好無辜
腦補Meleys最尾擰轉面係講緊: "mom?"

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞