[劇情討論] Game of Thrones 前傳 - House of Dragons Season 2

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
唔該叫番人地lord hand

呢條蛋散恐怖過blood and cheese 弒嬰一百倍有冇人掛住正常人Little finger同Ramsay
ramsay and little finger 係為權力
lary 係因為腳膠
問題佢又唔係黑化
睇s2真係唔知呢條友係想做乜鳩
造王者又唔係
搏上位又唔係
玩計謀又唔係
為愛情又唔係
為honor又唔係
心理變態又唔係
怨婦囉你問佢佢都答唔到你
今集佢做咗hand個表情笑死
「吓?!我?」
根據套野劇情
就係佢溝唔到Rhaenyra 覺得佢應得更多
終極怨婦
應該得我覺得emma劇裡面好靚
不過現實kam撚到
日日淨係屌king老母
王子畀人喺城內斬頭唔駛問責
轉個頭做撚埋hand[
佢係典型連登仔
溝唔到女就話人地係雞 次次講親Rhaenyra都話人地whore
Season 1 唔係上年先出咋咩?
little finger都係為女架咋
只係無咁出面
最柒真係呢樣
咁大個男人放唔低條女要報仇都算啦
如果佢不形於色 慢慢上位去達成目的
都似翻個GOT人物
但佢真係唔入流
真係唔似
佢由頭到尾都唔識睇個大局
堂堂龍族公主做緊王儲點會放低所有野同你私奔

今集派個刺客又係自己發脾4跟住先行動
出發點唔係為咗自己個house
Ser Erryk/Arryk(??)咁就比佢累死
呢幅圖
想問下走甩左個rat catcher死左未??
唔記得佢咩樣
其實果兩條友諗乜 殺錯人都唔會收到錢架啦 俾個老母發現最多咪扑暈佢,搵唔到單眼佬最多捉走個細佬番去交差…
aegon吊死哂全部rat catcher,cheese都有份,佢隻狗有坐係佢前面嗚左聲
仲有Greyjoy見到Ramsey果種恐懼
上面話姦細佬女又甩細佬頭 電視唔拍好正常姐
你當佢定位係人形自慰棒黎
劇情需要堆女人西痕就用算啦
我唔明點解Daemon講明 白頭髮一隻眼都可以殺錯
其實電視版殘酷程度都唔差,只係subtle d
透過d 聲 聽到係刀仔慢慢咁鋸頭,真係細思極恐

下下要 show 個畫面出黎 + 又姦又盛 反而低手 + 失去焦點
比起畫面問題,舖排問題大好多
而家似兩個騰雞流氓隨便殺細路交貨
我冇睇原著,未上網睇解釋之前真係唔知個劇情想點兒戲到
我記得最後rat catcher同daemon 對答係有問如果搵唔到單眼既點做
最後係無講點回答 可以係兩個可能
1. 殺另一個皇室成員 一樣比錢你
2. 收手

咁延伸到女王信唔信daemon 同rat catcher搵到皇室成員既反應 應該係1.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞