[劇情討論] Game of Thrones 前傳 - House of Dragons Season 2

1001 回覆
17 Like 2 Dislike
冇話一定要喊苦喊忽
但係個仔死於非命,非自然因素死亡,人為,謀殺,然後佢講:「細蚊仔係養唔大㗎啦」,咁樣叫講得通
本身Haleana 性格就同一般人唔同,好明顯係冇家人support 下唔健康嘅coping ,我係唔明點解你會直接跳到覺得佢真係move on左
我都發覺,明明果幕一路露J 一路有對白都可以cut,有冇搞錯,已經mark咗三級片都要cut?
果幕幾秒前老臨含J果度又係cut咗,不過冇劇情都算

咁搞法 支持正版hbo go仲睇少咗,我又唔覺有setting要較先可以睇full version
姦細佬都照拍你咪試下
我喺HBO go app睇playback 有啲兩幕
即係直播就冇?
幾鍾意呢啲角色
屌啦星
一季S2已經分別俾平民同女公主潛入Red Keep
難為上套俾Cersei同Joffery玩足差唔多成七季
好鐘意表姐條一家人
Haleana同我哋一樣
上帝視角睇嘢
睇大家屌得咁勁
我都係等佢season end完左先一次過睇
可能觀感會好啲
我覺得好理性,下下用龍反而真係唔掂
和談可以
但都唔撚係叫佢地兩條友面對要交心好冇
呢D超時空傳送GOT後尾個D已經一堆依家又黎
原配 谷地個個老婆? 佢親手殺個個
企係rhaenyra角度就覺得好痴線
‧ 上個禮拜細仔比Vhagar咬瓜咗
‧ 前幾日你手下派人刺殺咗對面個蘇蝦
‧ 平民以為你落order咒罵你cruel kinslayer
‧ 前晚孖仔騎士潛入黎行刺你
係仇恨值咁高嘅情況下都仲夠膽去敵方大本營
姐係好似部落熄pvp行轉鐵爐堡
真係睇到唔知比咩反應
有書跟都可以編到咁
忽然覺得S7S8無書跟都可以原諒
好彩今集有aemond 條Jer仔睇下平衡下
Alys Rivers
一個唔知到底幾多歲嘅女巫,佢係Strong家私生子一路都留係Harrenhal入面,今集Daemon有幻覺可能係佢想俾野佢睇
Aegon同Heleana現實中幾sweet
居然為咗巨龍原諒
GOT龍族選角係幾掂
正常髮色係普通人
轉咗白髮d 氣質出曬來

好襯
新鮮出爐,勁sweet
Phia唔小心撞親,即刻抱實佢
之前啲雙人訪問又試過講曖昧嘢
互相問Are you fancy of me
你實睇咗佢地好多interview
居然唔係同Ewan曖昧 英國演員中都少見
Phia同TGC一組多
Ewan怕醜仔,次次做訪問都勁正經,想像唔到佢flirt女係點,不過佢同TGC有曖昧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞