[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (135) 幾時出85gmii

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Lm
建議你實際上sony showroom到每枝拎上手試吓
唔google都唔知乜嚟
本身用緊A7C2加40G, Viltrox 20mm 鏡頭
想買定多支輕細定焦鏡頭,有咩推介?
最好平啲
最短對焦距離為 28 厘米(0.92 呎)(自動對焦)/ 25 厘米(0.82 呎)(手動對焦)

會唔會唔夠近
係大陸啲二手平台嚟
呢個平台要有大陸銀行戶口嘅支付寶先俾到錢買嘢,即係用得呢個平台嘅係大陸仔嚟
即係證明呢件 reganlam 真係大陸仔嚟
呢個平台好撚伏㗎
之前有大陸仔係呢個平台用九仟蚊人仔買二手4090,結果拆開,入面粒核心係3090,仲要係壞嘅,結果唔信邪,再用4仟蚊買二手3090ti,結果都係壞
買左支70200 想去玩下學下影追焦相
有冇好地方介紹
星期六日既大埔道
星際db , 肥花 , 天祥 , 街舖萬成,邊間平就買邊間
噢!睇錯,以為係問邊度買70200
聽講會俾狗趕走
星期六日去葵涌公園賽馬會國際小輪車場影人踩小型單車,或上大霧山影電單車
直接去吐露港影人踩單車有冇得諗
想影26 或 46 多d
單車 好似冇咩速度感 冇咁好玩
你想再買咩焦段先
想入翻部ZV-1, 見到二手行貨3000, 一手水貨就3500, 想知行貨過保養同水貨有冇分別?
我反而覺得單車先多啲線條同動感
影啲情侶一齊踩好正
單車都係26
dcfev 都有分期同再平d 應該
去運動場影人跑步
不如試下問sony會唔會做水貨維修
Btw部機咁舊,買黎係?
毒撚影人怕怕
a7s4 先 定a75先
如果講1635gm2, sony online store 個父親節價食信用卡回贈都ok. 2470gm2 嘅話就應該dcfever 之類可以碌卡嘅比較抵,因為佢地唔使收信用卡手續費。可以考慮申請張卡再去食迎新
New FX
New A7

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞