[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#114 不是OLED不用

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
同問
你好 感謝客人的支持,實在不好意思,收到代理通知有關客人選購的以下產品:MSI MPG321URX QD-OLED 32吋 4K UHD 240Hz HDMI2.1 QD-OLED 電競顯示器(MO-MP321QO)

隻MSI 321URX 又delay...
LG UltraGear 27GR82Q 27吋 QHD NANO IPS 165Hz
最近想換mon, 搵緊27吋2K
想請教下呢隻評價如何?
定有其他平平地推介
LG UltraGear 27GS95QE-B
呢隻點睇
https://a.co/d/0ZHdydW
LG 34GS95QE 34 吋 Ultragear OLED 曲面遊戲顯示器 WQHD 800R 240Hz

唔知有冇人提過佢而家亞馬遜做緊7000港紙 , 大家點睇
E-waste
Philips新出果隻27M2N6800ML 呢?
撚狗
我等左一個星期,冇消息,dell個網又睇唔到係咪做緊轉移,見baha個post轉移等3-4日搞掂
想買,諗緊佢定G8 OLED
但水貨驚壞無保養
G8 OLED我都有睇過,最麻煩嘅係佢全部input都係mini頭,同埋睇過人哋講佢個智能系統慢同埋開機慢。(兩者之下唔比較Refresh Rate)
京東G8 oled 4499 人仔
LG 呢部 5999
LG霧面我一般般
買行貨預咗,唔係現貨都敢俾錢

買27寸,邊款比較好,定係有再好既選擇

睇YouTube/文書,晝面靚就得喇叭都唔一定需要
https://www.bilibili.com/video/BV1X142117bF

100檔Overdrive+唔會Wash out嘅黑平衡,贏晒
即係等於27GP850,你睇返舊評測大概咁上下
點會揀兩K pro art同隻無升降
淨睇Asus嘅求其一隻就得
除咗貴都係貴
點買?
佢又唔順豐直送香港
佢又話唔送集運倉
都唔得
一落單佢就搵我
話淨係寄個人地址
仲有乜計
唔知你,買過2次都無問題,一係搵淘寶客服投訴佢,話佢地域黑
介唔介意睇下你順豐倉地址係點
個地址其實除左(香港)同有apt xxxxxx都幾似正常地址
副mon 大家揀咩spec?

我主要係打機果時上網睇下攻略睇下直播
係咪是但買個啱尺寸既4k mon 就算
其他野唔太重要?

打算執隻2手mon 諗緊VG289Q 係唔係冇死
見MSI新出咗款MPG 274URF QD,會唔會又係京東方panel?
$3590有type-c 65W唔錯

AOC有款新mon U27G3XM
又mini led又QD,$3690好猛料
大家點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞