[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#114 不是OLED不用

1001 回覆
0 Like 3 Dislike

請教ching暫時邊部港行有得賣同抵玩
唔該,ching
aw2725df dell 官方online sale 開7299
32:9 好似爽啲,如果玩FS/賽車game

不過我見Samsung 年頭發報左有G9新model, 等下先
又有新model
咁要賣咗隻aw3225qf先有錢買
買咗aw3225qf先開現無3.5mm
本身ps5同switch都連mon靠3.5mm駁喇叭
想請教下有咩方法解決
依家隻oled g9唔係最新咩
最方便應該係買個hdmi 2.1 spliter(最高4k 120hz 有vrr),可以拆返聲經fiber 或者3.5出嚟。我就買咗個4入1出嘅spliter。我見最平都差不多400蚊一個。多devices用呢個方法應該最好。
係喎原來依家賣街果隻唔係最新
不過新果隻分別好似唔大
好似都係差3樣野
1. 防眩光
2. 底座薄D
3. Multi Control
感謝回覆 有無邊隻牌子推薦
頭先略略睇過下 太多款睇到眼花
我貪佢防眩光同埋佢啲spec 好似未正式公報
係呀,G95SD 係新版,依家賣緊既係G95SC
其實45吋先爽啲,高度夠
不過45吋都係得2K就唔夠清
我係淘返嚟嘅,唔知你介唔介意啦。Amazon我睇到都好迷,平均都要800蚊左右。仲要啲評價麻麻哋。
等佢出新再買
應該都係普通霧面
我都係咁諗,傳聞Q2 / Q3 頭會出
普通霧面都ok 啦,如果會出紙質磨砂面就正
但有光照到會washed out
睇個人選擇啦
MSI G274QPX
睇咗成個星期最後買咗依部,勝在usb夠力可以叉macbook pro
京東買mon既巴打會用轉插定特登買返個香港頭既火牛
PG32UDCM 又遲左到貨?
點解taobao MON 平過京東?
見到部$2千幾 泰坦軍團 4k 160hz miniled
就黎忍唔住想出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞