原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
師兄
你都幾悶
都唔好玩既
樓主有趣好多
你搞到我即刻悶哂
睇mv個瞇眼樣同denq一樣
仲玩緊打招呼
我志在推下po
起身la
睇到佢個名 都唔撚想理佢
我唔容許你咁樣講說話
一切未蓋棺怎定論
我一直就係分析緊fans同成員唔滿意既地方
追開星唔會接受到間公司為賺錢就唔洗理藝人同fans感受
(NewJeans仲要有幫手賺錢 又係上升期)
除非你係追間公司唔係追緊班藝人
怎麼說?
班bunnies話而d色狗唔代表佢地,真係有出錢會當nj係女同妹
即係唔俾錢啦
前幾日先話隊uuuu 首新歌luck girl抄佢地首m記歌

即刻回力標
依家似NJ fans係追緊閔教主多過NJ喎
連閔教主鬧NJ肥豬 唔多謝佢就去死 鬧埋fans弱智都全盤接受勁M底
咩叫閔氏抄襲法
雞蟲叫雞都會出錢
間公司有點唔理個藝人?
拎錢出嚟幫佢哋買playlist 、送佢去 Lollapalooza 同Billboard 舞台,仲比埋公司最大資產- 防彈師妹個名任用
佢哋成績好個陣仲忘本出份新聞稿踩返防彈
然後仲要成間公司唔准出新人就佢哋十個月空窗期
咁間公司其他藝人死㗎?
講fans 佢哋夠陪彈同17 多咩
閔熙珍夠唔理其他藝人同fans 感受咁踩人同話人銷量灌水啦

香港女團 / 【翡翠樂壇】年代女子組合
我一幅都搵唔到
(稍為近磅既

咪標明咗 New jeans 囉
認真你買條新牛仔褲 其實同舊嘅咪差唔多一樣
原諒Collar 未?
我無話唔準出新人
而係出風格接近既團會有惡性競爭
反而出唔同路線既團去搶市場
我覺得無問題
好似LE SSERAFIM同NewJeans
2邊受眾唔同
表面上睇競爭係良性好多
又做到你講既做盡個市場

搬多d其他論壇睇法都好,個個淨係搬theqoo,但其實兩邊都有請pr同刪不利自己既內容,但連登多數都係po撐閔既感性文去打感情牌
任何對newjeans有利嘅消息,即刻搬過嚟賣慘:

Antifragile回歸,不在活動期的Newjeans卻出演綜藝
Source有冇出聲明嘈Ador?

我就冇follow一排嘅,今日一睇原來咁多花生
選擇性搬運去操縱輿論
對自己不利就話唔知你講乜野
做人唔係咁做的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞