原來Newjeans完美復刻墨西哥女團Jeans

942 回覆
946 Like 153 Dislike
以大韓閔國當日審視其他隊個標準
用返同一標準望呢兩隊
真係抄得好足
賺到有突住得又好日日瞓到咁多個鐘多假放咪賠錢走人囉
依家個風向都係支持佢哋走冇人笑反而係請願留低連外國班bunnies都跌眼鏡喎
1.「次次見親」 其實講嚟講去都係入𨋢個次,然後大家就自我ff 5 條女成日比人西口西面

2.「賺咁撚多」 講排位無乜意思,你去睇吓其他比佢哋賺得多嘅人嘅數字先。老闆放喺佢哋身上嘅錢少咩?就算老闆唔同佢打招呼,so?

3. 好多團嘅合照都係tour 嘅後台照。一嚟new jeans 無開過tour, 二嚟閔熙珍比人埋身先算啦。拎奬都唔准提Hybe, 佢會唔會比肥佬佢合照痴佢哋金糠呀都成問題

4. Cb咪就淨係同防彈同17 拍challenge囉。閔熙珍唔會計錯數啦。資源用盡霸埋16樓,但啲女開live 就話自己唔係Hybe ,得奬又唔提Hybe,不過資源用盡金糠痴哂
而家唔係劈炮
係私底下聯絡投資人買起間公司
而紀錄顯示MHJ真係有搵投資人
是但啦
D 韓國人咪一樣當笑話咁睇
佢個記者會 出埋模仿咁笑 扮到一模一樣 邊個會咁得閒日日上網同人嘈咩 閔媽點點點 房又點點點
大家諗下點解樓主話抄嘅舞要剪做咁短時間,因為之後就唔一樣,大家見到埋之後就唔會覺得係抄,而會覺得只係咁啱有其中一個位一樣。
比班bunnies係到嘴炮下啦
畢竟新牛(假牛)收左皮後都無呢支歌仔唱了
唔想郁到自己錢又要拎著數好符合閪珍性格
btw冇扮中立,我係支持西b高層全部洗血 閔帶新牛走唔好留低
帶埋D囡去墨西哥算
大佬佢哋10 個月先come back 一次
咁成間公司坐喺到等佢呀?
其實喺Hybe 入面new jeans 有活動個年都係佔11% 㗎咋
唔好睇到自己咁重要
不如叫Hybe 踢走哂其他人淨係留返new jeans 喺到力捧算啦

再一次證實閔熙珍嘅評語係啱嘅
唔好咁撚無聊啦啲人
咁得閒搵舊野黎對睇邊首好似好似樣咁
有時間就關心下屋企人啦
因住落雨濕濕感冒添呀你
冇追開就收聲啦
我哋係根據《閔氏抄襲法》得出結論
如果newjeans唔叫抄,咁illit都唔叫抄
如果illit係抄,咁newjeans就係抄襲始祖
咁得閒諗埋啲無聊野
搵埋啲野好似似樣既咁擺埋當係
落雨收衫啦
做人唔得咁架
咁人哋洪恩採梳咩髮型又關你班bunnies咩事先
成班喺kpop公海審犯咁
到自己出事就叫人唔好多管閒事
what goes around comes around
去個韓國youtube道留言呀嘛欣欣乖擘開佢
我唔知你講乜野
總之你亂講野就係唔啱
做人唔係咁做的
你咪撚戇鳩
樓主唔咁樣做點帶動啲傻鳩覺得新牛係抄狗
反正根據咩閔乜乜法都係抄
你唔知道既野就唔好亂講
把口生係人地度 人地想點講亦唔好唔清楚就加把口
做人唔得咁做架
有時間就關心下屋企人啦
因住落雨濕濕感冒添呀你
你唔知道既野就唔好亂講
把口生係人地度 人地想點講亦唔好唔清楚就加把口
Bunnies 唔好得把口啦
而家個倉有160萬隻get up係度啊
俾錢啦柒頭
我真係笑撚到仆街
冚世界都知新牛係Marketing教科書
放晒資源比你買spotify
一出道就有國際大品牌代言
夾埋傳媒鋪天蓋地咁用bts師妹個名出嚟行
你同我講限制宣傳

定你想話唔出teaser?
呢樣閔老母好自豪喎
有正常視力都知抄到幾足
平時勁囂張班Kpop撚完全唔敢出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞